ΑΦΙΕΡΩΜΑ :Καφενεία στην Μπαμπίνη!

Το παραδοσιακό ελληνικό καφενείο είναι ένας θεσμός που μετράει χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Ξεκίνησε αφιερωμένος σχεδόν αποκλειστικά στους άνδρες και παραμένει έτσι στα περισσότερα μέρη της επαρχίας . Τόπος συνάντησης για ξερή, δηλωτή, ποδοσφαιρική και πολιτική συζήτηση, τάβλι αλλά και απόλαυση ελληνικού καφέ, χειροποίητων γλυκών και νόστιμων μεζέδων συνοδεία τσίπουρου. Χώρος ζωντανός και πολύβουος, που τα πάντα είναι εν κινήσει, βαβούρα από τις κουβέντες, τις διαφωνίες των πελατών αλλά και τόπος όπου όλοι αναπολούν τα παλιά, θυμούνται τα περασμένα…  Δείτε foto: Από τα καφενεία του χωριού μας παλιές και πρόσφατες (από όσα  δουλεύουν μέχρι σήμερα  και αυτά που δούλευαν στο παρελθόν )
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίαση Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση στις δεκαοχτώ (18η) του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν. 3463/2006 σε συνάρτηση με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝ.ΣΥ«ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ»ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα,Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ»,  που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα προσέλευσης  17,00-17:30, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα,21 0 7207000(στάση Μετρό Ευαγγελισμός) Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 19.12.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΔεκάτη Ενάτη (19η)του Μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Εκβολές Αχελώου(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Ο Αχελώος, γνωστός κι ως Ασπροπόταμος, είναι ο δεύτερος σε μήκος ποταμός της Ελλάδας. Πηγάζει από την οροσειρά της Πίνδου και συγκεκριμένα από το όρος Λάκμος (Περιστέρι), νότια νοτιοδυτικά του Μετσόβου και μετά από μια διαδρομή 220 χιλιομέτρων εκβάλλει στο Ιόνιο πέλαγος, έχοντας σχηματίσει με τις προσχώσεις του τα νησιά Εχινάδες. Θεωρείται ο πλουσιότερος σε νερά γηγενής ποταμός της Ελλάδας.
Δείτε το video

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................