ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ

Ως ένα καλό μάθημα Μετεωρολογίας θα χαρακτήριζα την εξέλιξη του καιρού κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, Πέμπτης 13/12, για αρκετές περιοχές της χώρας.
διαβαστε περισσοτερα

O Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων( Ένα πανανθρώπινο και παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας, δημοκρατίας και ειρήνης.)

Τα Καλάβρυτα της εθνικής παλιγγενεσίας, τα Καλάβρυτα του Ολοκαυτώματος. Ένα πανανθρώπινο και παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας, δημοκρατίας και ειρήνης.

διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή συγχωριανή μας Αναστασία Ηγουμένου

Έφυγε από τη ζωή η συγχωριανή μας Αναστασία Ηγουμένου σε ηλικία 87 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί  αύριο Παρασκευή 14-12-2018 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους της
διαβαστε περισσοτερα

Με τους ήχους της φυσαρμόνικας και τη εξαίσια φωνή της Δάφνης Πανουργία,πραγματοποιήθηκε η ποιητική εκδήλωση του Γιάννη Γερογιάννη (φωτο)

Με τους ήχους της φυσαρμόνικας και τη φωνή της Δάφνης Πανουργία να δεσπόζει, συνοδευόμενη από τον Σπυρίδωνα Κούλη. Βρεθήκαμε στο Αίτιον, σε μια γιορτή της ποίησης και της ζωής. 

διαβαστε περισσοτερα

Φυσικό Αέριο στη Δυτική Ελλάδα- Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 18,5 εκατομμύρια ευρώ τα δίκτυα διανομής

Ένα αποφασιστικό βήμα για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα έγινε σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 καθώς με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδηεγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με ποσό 18,5 εκατομμυρίων ευρώ, του έργου «Ανάπτυξης δικτύων διανομής Φυσικού Αερίου μέσης και χαμηλής πίεσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος».
διαβαστε περισσοτερα

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος των εν Αθήναις Στανιατών βάζει ψηλά τον πήχη , αφού τα τελευταία χρόνια πρωτοπορεί στους χώρους του Χειμώνα.
Ετσι και φέτος πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό στο καλύτερο νυχτερινό σχήμα στο κέντρο CABANA. Με τους Γιάννη Καψάλη ,Τζένη Κατσιγιάννη, Γιάννη Κατσιγιάννη, Μάκη Τσίκο και όλο το επιτελείο. Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ με πλήρες μενού απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά και δωρεάν πάρκινγκ
διαβαστε περισσοτερα

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ μαζί με τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Νίκο Γκρίζη άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και πάντα με υγεία!!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΑΚΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το ΝΠΔΔ  ''Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου''σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού ΣχολείουΑστακούτην Δευτέρα 17.12.2018και ώρα 18:00στην Πλατεία Αγίου Νικολάουθα πραγματοποιηθεί ο στολισμός και ο φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στο χώρο θα υπάρχει το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με πολλές και δημιουργικές ιδέες.    Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τo ΝΠΔΔ  ''Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου'' σας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε και να νιώσουμε τη χαρά και το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά. Οι Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ως κάτωθι:
διαβαστε περισσοτερα

Η τιμωρία κτηνοτρόφου από Βοιωτία που δεν υπέκυψε στον εκβιασμό

Το παράδειγµα ενός οργανωµένου προβατοτρόφου από το Κάστρο Βοιωτίας (το οποίο παρουσίασε στο φύλλο 682 η εφημερίδα Agrenda), είναι χαρακτηριστικό της πίεσης που δέχονται αυτό τον καιρό οι αγρότες, είτε δραστηριοποιούνται στη ζωική είτε ακόµα και στη φυτική παραγωγή.
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα :Το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Ένα από μεγαλύτερα εγκλήματα της Ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 δυνάμεις της «Βέρμαχτ» σκότωσαν σχεδόν όλους τους άρρενες κατοίκους των Καλαβρύτων, σε αντίποινα για την εκτέλεση αιχμαλώτων Γερμανών στρατιωτών από τον ΕΛΑΣ.Το τελευταίο ιδίως έτος της Κατοχής είχαν αυξηθεί δραματικά οι ακρότητες των κατακτητών, καθώς η κυριαρχία τους βρισκόταν υπό διαρκή αμφισβήτηση από την ελληνική αντίσταση και οι δυνάμεις τους δεν επαρκούσαν για να ελέγχουν τη χώρα. Η τύχη των Καλαβρύτων φαίνεται να προδιαγράφτηκε μετά την ήττα των Γερμανών από τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ στη Μάχη της Κερπινής (20 Οκτωβρίου 1943), κατά την οποία σκοτώθηκαν δεκάδες Γερμανοί στρατιώτες και αιχμαλωτίστηκαν 78.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................