Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

διαβαστε περισσοτερα

Θεατρική παράσταση στην Πρέβεζα 8/12/2018 «3 Μονόπρακτα»

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ
Θεατρική ομάδα «Θεάτρου Πορεία» του Ν.Π. ΟΤΟΕ Πρέβεζας «3 Μονόπρακτα»
Τρία μονόπρακτα με σκηνές από την σημερινή καθημερινή ζωή, παρότι γράφηκανπριν αρκετά έτη.
Η Αμφικτιονία ,μετά από πρόσκληση της Πανωραίας Κωστούλη, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/12 στην Πρέβεζα, στο κτίριο Θεοφάνειο και παρακολούθησε την Θεατρική παράσταση στην οποία χορηγός ήταν το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση του νέου βιβλίου ''1940-1950 Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στη περιοχή του Μεσολογγίου ''του Παναγιώτη Κατσούλη στο Αγρίνιο

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (Αναστασιάδη 1 ,πρώην κτίριο της τράπεζας της Ελλάδος)

διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών "Ακαρνανικό Φώς": Γιορτή Τσιγαρίδας στις Φυτείες Ξηρομέρου.Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

O Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών "Ακαρνανικό Φώς"σας προσκαλεί για 14η συνεχόμενη χρονιά στην Γιορτή Τσιγαρίδας. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΣΌΒΟ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΉΜΕΡΑ 9-12-18 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΌΒΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΑΠΌ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................