Το νέο Δ/Σ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαχαιριωτών Ξηρομέρου

Μετά τις εκλογές  του Συλλόγου που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέου Δ/Σ σήμερα 8-12 - 2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε είναι το εξής:


διαβαστε περισσοτερα

Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα:Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους στους δήμους Ναυπακτίας και Ακτίου Βόνιτσας.

Δεκάδες δήμοι στην Ελλάδα  θα παρέχουν σε κατοίκους & επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, χάρη στην χρηματοδότηση της ΕΕ

 Στην Αιτωλοακαρνανία , οι δήμοι Ναυπακτίας και Ακτίου Βόνιτσας, είναι στη λίστα των δήμων που θα χρηματοδοτηθούν από την Ε.Ε. προκειμένου να παρέχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους.

Δείτε λίστα➡️europa.eu/!Wm96bd


διαβαστε περισσοτερα

Εικόνες από τις σημερινές εκλογές του Συλλόγου Απανταχού Μαχαιριωτών

Εκλογές σήμερα για το Σύλλογο Απανταχού Μαχαιριωτών για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του επανιδρύσει  Συλλόγου.  Η προσέλευση των συμπατριωτών μας Μαχαιριωτών μεγάλη με ενθουσιασμό  με όραμα, αισιοδοξία,  για το μέλλον του Συλλόγου.. Οι κάλπες άνοιξαν στις 12:00 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 18:00 στην αίθουσα τιςΠΑΝΣΥ πατησίων 5 4ος όροφος Ομόνοια. 
Δείτε φωτο.
διαβαστε περισσοτερα

Σύμπλεγμα τριών βυζαντινών ναών στην Αγία Σοφία Θέρμου (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Από τη Μυρτιά, συνεχίζοντας προς το Θέρμο, συναντάμε το χωριό Αγία Σοφία, με τα άφθονα νερά, τις νεροτριβές και τα αιωνόβια πλατάνια της. Στο κοιμητήριο του χωριού υπάρχει ένα σύμπλεγμα τριών βυζαντινών ναών του 13ου αιώνα.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................