Με μεγάλη επιτυχία η Βράβευση της αθλήτριας Μαριάννας Τσιλίκη από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 29 Νοεμβρίου 2018 από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Φυτειών, η βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο άθλημα kick boxing Μαριάννας Τσιλίκη του Σπύρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 4.12.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΤέταρτη (4η)του Μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ''ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ''

Οι παλιοί λέγανε ότι όποιος κλαρινίστας περάσει με επιτυχία στα πανηγύρια στο Ξηρόμερο θεωρείτε ο καλύτερος . Ε’ λοιπόν ο Γιώργος Διαμάντης (Ξηρομερίτης στην καταγωγή από το Μοναστηράκι)παίζει σε όλα τα πανηγύρια και σε εκδήλωσης  στο Ξηρόμερο παραδοσιακό κλαρίνο και είναι ένας απ’τούς καλύτερους και εισπράττει μόνιμα την αγάπη του κόσμου. Το κλαρίνο του φτάνει τους  χορευτές στον ουρανό με το θεϊκό του παίξιμο.  Στη Μπαμπίνη ο κ.Γιώργος Διαμάντης χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού από όλους τους Μπαμπινιώτες, για πολλά χρόνια έπαιζε με την ορχήστρα του σε εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να συνεχίσει τη δημοτική παράδοση με το μεράκι και την αγάπη που τον διακρίνει.  
FOTO-VIDEO

διαβαστε περισσοτερα

Ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

ΤηνΚυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018στην κοινότητα του Μοναστηρακίου Βόνιτσας στις 11:00 π.μ Θα πραγματοποιηθεί ενημερώσει με θέμα : "ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ".

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..... ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................