Δενδροφύτευση με σπόρους και δενδράκια βελανιδιάς έγινε σήμερα στην Πεντέλη(Φωτορεπορτάζ Γιάννης Γερογιάννης)

Μεγάλη δενδροφύτευση με σπόρους και δενδράκια βελανιδιάς έγινε σήμερα στην Πεντέλη από τον ΣΠΑΠ ( Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού)και τις περιβαλλοντικές ομάδες φυτεύουμε βελανιδιές. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Ο ενθουσιασμός ήταν πρωτοφανής..Παρόμοιες ενέργειες έγιναν χθες και στον Δήμο Ψυχικού από τον ΣΠΑΤ(Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Τουρκουβουνίων).
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες και να συνεχίσουμε τέτοιες Δράσεις γιατί δίνουν ζωή στον τόπο μας .

διαβαστε περισσοτερα

Συνεδρίασε του Δ.Σ του Συλλόγου των απανταχού Αστακιωτών

Συνεδρίασε σήμερα το Δ/Σ του συλλόγου μας με θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Έρχεται η «Πηνελόπη» – Η νέα κακοκαιριά που θα σαρώσει όλη τη χώρα

Αλλάζει από αύριο ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες, καθώς ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, η «Πηνελόπη», όπως την ονόμασαν οι μετεωρολόγοι θα κινηθεί προς τη χώρα μας. Ο καιρός θα αρχίζει να αλλάζει από αύριο το βράδυ και από τα δυτικά. Κύρια χαρακτηριστικά, οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες ενδέχεται τοπικά να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, αλλά και χιόνια στα ορεινά. 
Σύμφωνα με το meteo.gr η «Πηνελόπη», το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα σχηματιστεί στην περιοχή της Ιταλίας, με τα έως τώρα δεδομένα, θα κινηθεί αργά προς τα ανατολικά μέσα στις επόμενες ημέρες.
Έως την Πέμπτη η κακοκαιρία

διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα Επιχείρηση «Γοργοπόταμος»

Κορυφαία αντιστασιακή πράξη κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής. Υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων αντιστασιακών οργανώσεων, του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ, υπό την υψηλή καθοδήγηση Βρετανών κομάντος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................