«Τάκα Τάκα», το δημοφιλές παιχνίδι των 70s .Ποιος δε το θυμάται;

«Τάκα Τάκα», το δημοφιλές παιχνίδι των 70s που θεωρήθηκε υπεύθυνο για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ησυχίας και απαγορεύτηκε ως επικίνδυνο. Έγινε ακόμα και τραγούδι (βίντεο)...
διαβαστε περισσοτερα

Σποροφύτευση βελανιδιάς στο ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ , Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

''Σποροφύτευση βελανιδιάς" στην περιοχή ΠΙΚΠΑΠΕΝΤΕΛΗΣ,Κυριακή 25 Νοεμβρίου 20188ώρα 10 το πρωί.Πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί φορείς της Αττικής σε συνεργασία με τι ΣΠΑΠ( Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού),φυτεύουν βελανιδιές.

Όσοι επιθυμούν και θέλουν,να βοηθήσουν, ας πάρουν γάντια κι ένα, σκαλιστήρι και να δηλώσουν τ΄΄ονομά τους και την ομάδα που εκπροσωπούν.

Γιάννης Γερογιάννης 
διαβαστε περισσοτερα

Ένας ήταν ο Σαλέας στη Ελλάδα βρε παιδιά...

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος-Σαλέας (1929-1972), ήταν ο καλύτερος λαϊκός κλαρινοπαίχτης της Ελληνικής παραδοσιακής μας μουσικής.  Γεννήθηκε σε κάποιο ίσως απ'τα καμποχώρια του κάτω Αχελώου αλλά ήταν εγγεγραμμένος στα μητρώα αρρένων του δήμου Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Yπεγράφη σύμβαση «Επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο εθνικό στάδιο της Βόνιτσας Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας».

Γιώργος Αποστολάκης :Ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότηταΜετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες του Δήμου υπεγράφη στις 12/11/2018 η προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 500.000€ για το έργο «Επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο εθνικό στάδιο της Βόνιτσας Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας». Μόνο εύκολη δεν ήταν η διαδικασία καθώς απαιτήθηκε αρκετός χρόνος και αλλεπάλληλες επισκέψεις του Δήμου στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να γίνει η ένταξη του έργου και να έχουμε σήμερα την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και τη δημοπράτηση του έργου στις 10 Δεκέμβρη. 

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΆΔΙΟ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ την 14-17 Νοεμβρίου 2018....!!!

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Χειμωνιάτικο σκηνικό στο χωριό μας σήμερα (φωτο)

Χειμωνιάτικο τοπίο στο χωριό μας σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 με συνεχή βροχή και ομίχλη. Τα τζάκια άναψαν  και η θερμοκρασία σήμερα στους 13°C.

Δείτε φωτο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης 

διαβαστε περισσοτερα

Νέος σεισμός στο Ιόνιο

Δόνηση 3,9 Ρίχτερ κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ο σεισμόςκαταγράφηκε στις 7:18 το πρωί και το επίκεντρό του εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της  Ζακύνθου.Δείτε Εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................