ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ∆ΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟY ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΧ 2/2018

Στον Αστακό και στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου σήμερα την ενάτη (9η) του μηνός Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 4/19.01.2018 (ΑΔΑ: 66Σ6ΟΞ15-Ζ7Ψ) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να επανελέγξει τα δικαιολογητικά/αιτήσεις ύστερα από ένσταση που υπεβλήθη και να καταρτίσει τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της ΣΟΧ 2/2018 προκήρυξης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν παρόντες: 1. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  2. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ                        ΜΕΛΟΣ  3. ΡΗΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ        ΜΕΛΟΣ Ο Πρόεδρος της επιτροπής ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε τα εξής: Έχοντας υπόψιν:
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα σε συνάντηση Γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' με πρωτοβουλία της ομάδας γυναικών του συλλόγου που δραστηριοποιείται   χρόνια στο πολιτιστικό κίνημα ,καλεί όλες τις γυναίκες μέλη  του Συλλόγου μας  καθώς και φίλες  σε συνάντηση τηΔευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 & ώρα 19:00 στο hotel arethousa  Μητροπόλεως 6-8 Σύνταγμα .

Στη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα παράλληλα με τον καφέ, το χυμό ή κάτι άλλο δροσιστικό(κερασμένα από το Σύλλογο), να περάσουμε λίγες ώρες χαλάρωσης να πούμε τα νέας μας  και να  αναπτύξουμε θέματα και ιδέες που μας απασχολούν ως μέλη του συλλόγου και ως γυναίκες .
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ...αποκλειστικά για γυναίκες.  Χορηγός της συνάντησης Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης
Ομάδα Γυναικών Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης 


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 
Τηλ. Επικοινωνίας: 694 500 0815 - 697 9247470
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Μωραΐτης: Να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος ΤΕΙ στη Λευκάδα (VIDEO)

Να λάβει μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος ΤΕΙ στη Λευκάδα με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και τη λειτουργία της γραμματείας που τώρα δεν δίνει κάρτες σίτισης και βεβαιώσεις σπουδών, ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση στις δεκατέσσερις (14η) του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν. 3463/2006 σε συνάρτηση με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί το 5ο τεύχος «η Αιτωλοακαρνανία» free press

Κυκλοφορεί δωρεάν στα κεντρικά σημεία σε πόλεις & χωριά του νομού μας το 5ο τεύχος«η Αιτωλοακαρνανία» free press, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Ελιά.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ συμμετείχε στην 35η Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο.

« Η Διαφάνεια και η Ανοικτή Διακυβέρνηση αποτελούν προτεραιότητες για τις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του Δ/Σ της ΚΕΔΕ στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
διαβαστε περισσοτερα

Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων''Τα Κόροντα''. ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΌ ΑΒΈΡΩΦ

Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων διοργανώνει επίσκεψη 
στο Θωρηκτό ''Αβέρωφ'' στις18/11/2018, ημέρα 
Κυριακή και ώρα 11 π.μ. Τόπος συνάντησης θα είναι η είσοδος του χώρου, όπου βρίσκεται ελλιμενισμένο το πλοίο στη θέση ''Τροκαντερό'' στο Π. Φάληρο, δίπλα από τη μαρίνα του Φλοίσβου.
διαβαστε περισσοτερα

(Ο εβδομαδιαίος προβληματισμός) Απεταξάμην τον Σατανά! Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος*

"Ο ανθρωπισμός
δεν τελειώνει στον αυλόγυρο του σπιτιού σου,
ούτε της πόλης σου
ούτε της χώρας των αφεντικών σου ...
Δεν έχει σύνορα,
δεν έχει χρώμα, φυλή,
θρησκεία!!!! "
Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες…
Χτύπησαν και πάλι οι καμπάνες…
Πήραν φωτιά και πάλι τα αναλόγια….
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ (Γράφει ο Βαγγέλης Κουτιβής)

Δεν έφταναν τα τόσα και τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει την τελευταία 10ετία η Κατούνα, έρχεται ένα ακόμη γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνία της.  Πέρασε περίπου 1,5 χρόνος και η Κατούνα είναι χωρίς δικό της εφημέριο.
διαβαστε περισσοτερα

Επανασύσταση Συλλόγου Απανταχού Μαχαιριωτών: Εξελέγη διοικούσα επιτροπή & διενέργεια εκλογών στις 08/12/2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατά τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μαχαιριωτών της4ης Νοεμβρίου2018ορίσθηκαν οι εκλογές για νέο Δ.Σ., Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στην Ο.Π.Σ.Υ.Ξ. για το Σάββατο 08/12/2018.
Η διάρκεια της ψηφοφορίας ορίστηκε από τις 12.00' έως τις 18.00'.
Κατά την ίδια Γ.Σ. συστάθηκε Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει τη διενέργεια των εκλογών και η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: -Αποστόλης Γεν. Καραγιάννης - Πρόεδρος
-Γεράσιμος Δημ. Μπούρχας - Μέλος
-Κωνσταντίνα Χρ. Γκούμα - Μέλος......
.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις προαναφερθείσες εκλογές, μπορούν να τηλεφωνήσουν έως και 25/11/2018 το αργότερο, στα εξής τηλέφωνα:

1)-6977455399 (ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ)
2)-6939035467 (ΜΠΟΥΡΧΑ ΑΘΗΝΑ)
3)-6976677821 (ΓΚΟΥΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ)
4)-6945803144 (ΤΣΙΝΖΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ)


διαβαστε περισσοτερα

Η Βόνιτσα σήμερα με το φακό του Αριστείδη Τόλη

Όμορφες εικόνες από τη νύφη του Αμβρακικού Βόνιτσα  με τη πέτρινη γέφυρα η οποία συνδέει το γραφικό νησάκι Κουκουμίτσα..Με το φακό του  Αριστείδη Τόλη

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................