Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»

Το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου παρουσίασε στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου, μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος την λογοτεχνική διάσταση του Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»
διαβαστε περισσοτερα

Ξηρομερίτες κοντά στον Παναιτωλικό

Ξηρομερίτες κοντά στην ομάδα τις καρδιάς τους των ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ σε κάθε αγώνα στηρίζουν με την παρουσία τους την ομάδα του Παναιτωλικού ,έτσι και σήμερα στη Ν.Σμύρνη  στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παρά την ήττα της ομάδος  με σκόρ 3-0 θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα τις καρδιάς μας .
διαβαστε περισσοτερα

Mε μεγάλη συμμετοχή και με αυξημένο το ενδιαφέρον του κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο», που διοργάνωσε η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία.

Η εσπερίδα που έλαβε χώρα στη Στοά του Βιβλίου την Τετάρτη 31.10.2018 διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μέλη της (Βάλτου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ξηρομέρου και Τριχωνίδας) και την Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑ 2016» με σκοπό την ενημέρωση των ετεροδημοτών, σχετικά με την επικείμενη έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας επί ακινήτων στους υπολειπόμενους υπό κτηματογράφιση Ο.Τ.Α.της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Πράσινο+ Μπλέ το νέο ΤΕΥΧΟΣ#102/ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε ολόκληρο το τεύχος εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Με μεγάλη λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους πιστών από την περιοχή μας, ετελέσθει πανηγυρική θεία λειτουργία για τον εορτασμό της ανακομιδής του ιερού λείψανου του αγίου Γεωργίου .

διαβαστε περισσοτερα

K.K.E Κατατέθηκε ερώτηση για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων σε αορίστου χρόνου

Στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εργάζονται σε 875 δομές 3500 εργαζόμενοι. Εδώ και 15 χρόνια με διαδοχικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου προσφέρουν κοινωνική στήριξη και βοήθεια σε πάνω από 100.000 συνανθρώπους μας που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ΑμΕΑ, υπερήλικες, κ.ά.).

διαβαστε περισσοτερα

Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας:Σύσταση Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατούνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την περαιτέρω πνευματική και πολιτιστική αφύπνιση του τόπου μας , έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες για τη σύσταση βιβλιοθήκης στη T.K. Κατούνας, του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας .
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 «3ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

Αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 «3ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................