3o ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ .Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) Πατησίων 5, 104 31 Αθήνα e-mail:opsyx@ yahoo.gr
3o Ξ Η Ρ Ο Μ Ε Ρ Ι Τ Ι Κ Ο  Σ Ε Ρ Γ Ι Α ΝΙ Σ Τ Η Ν   Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Η
Αφιερωμένο στην Ξηρομερίτισσα Γυναίκα - Μάνα
Μουσικοχορευτική – Θεατρική εκδήλωση
Κυριακή  4 Νοεμβρίου 2018 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο Πειραιώς 100, Γκάζι ΩΡΑ 18:00 – 21:00 Τα χορευτικά των Συλλόγων: Φυτειωτών Αθήνας « το Λιγοβίτσι», Ελληνικής Παράδοσης Ιλίου, Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών, θα παρουσιάσουν χορούς της περιοχής μας. Συμμετέχει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.
Την Ξηρομερίτισσα μάνα θα αποδώσει θεατρικά η Κατερίνα Κώστα. Παρουσίαση εκδήλωσης από την ηθοποιό Ιωάννα Παλαιοπάνου.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ''Μνήμες σε άσπρο-μαύρο''

Από αριστερά: Σωκράτης Σταμουλακάτος-Τάκιας Τσώλης-Φίλιππας Μπιτσώρης-Κώστας Παππάς-Κώστας Θανασούλας.

Το Αρχοντικό οικογένειας Κατσαράκη  Ευχαριστούμε την κ.Μαριάνθη Κατσαράκη-Αθανασίου  & τον Θωμά Παππά το υπέροχο φωτογραφικό υλικό
διαβαστε περισσοτερα

Μέτρα πρόληψης από την εποχική γρίπη συστήνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, προάγοντας και προασπίζοντας τη Δημόσια Υγεία, ενημερώνει και φέτος  αναφορικά με την εποχική γρίπη.         Σύμφωνα και με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας για την εποχική γρίπη 2018-2019, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Κλείνει 23-24 Οκτωβρίου το τμήμα Αντίρριο-Γαβρολίμνη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας.  Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 23 έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Α/Κ Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Α.Α. 27/2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ που εκδόθηκε την Παρασκευή (19/10/2018) και δημοσιοποιήθηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ως ακολούθως:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................