«Υδατοδρόμια: Ένα καινούργιο αναπτυξιακό πεδίο για την Αιτωλοακαρνανία»

Άρθρο του Σταύρου Καραγκούνη*


Με το  νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που από τη Βουλή γίνεται πράξη η δυνατότητα για τη δημιουργία του πρώτου δικτύου υδατοδρομίων στη χώρα μας. Το νομοσχέδιο επιδιώκει την ταχύτερη έκδοση αδειοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία αεροδρομίων πάνω σε υδάτινες επιφάνειες (υδατοδρόμια), αλλάζοντας έτσι προς το καλύτερο τον χάρτη των μεταφορών.
διαβαστε περισσοτερα

Παρέμβαση στην τάφρο Δίμηκου για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

Τη σύμβαση του έργου: τμηματική επαναφορά στην πρότερη κατάσταση της τάφρου Δίμηκου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίαςυπέγραψε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας. Το έργο είναι προϋπολογισμού  74.400,00 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες απομάκρυνσης απορριμμάτων, μπαζών και βλάστησης. 
διαβαστε περισσοτερα

Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα που αποσυνδέθηκαν λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται αιτήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά, όπου είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 21/09/2018.
Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Ευκαιρίες για ευημερία και όχι επιδόματα ανέχειας!

Με αφορμή την συμπλήρωση 44 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη ''μνήμες'' σε ασπρο-μαυρο

Εικόνες από το παρελθόν .Παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες… πηγές αναμνήσεων από μία άλλη εποχή, πρόσωπα προγόνων .
διαβαστε περισσοτερα

Βράβευση των αθλητών Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ από τον Δήμαρχο Αγρινίου

Βράβευση από τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου στους παγκόσμιους πρωταθλητές, Μαριάννα Τσιλίκη, Παντελή Καραδήμα και τη Ρωμαλέα Μεσυνδιάνου που τίμησαν την πόλη του Αγρινίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing, που έγινε στην Ιταλία από 16-23 Σεπτεμβρίου 2018.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................