Υπολογιστές και εργαστήρια στα σχολεία – Εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 – 2020 της Δυτικής Ελλάδας

Η ενίσχυση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας, μέσω της αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού, στην Πρωτοβάθμιακαι Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσηκαι η ενίσχυση των εργαστηριακών υποδομών στην επαγγελματική εκπαίδευση, εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Με την ένταξη της πράξης, προϋπολογισμού περίπου 4.000.000 ευρώ, ανοίγει ο δρόμος για χρηματοδότηση του εξοπλισμού των σχολείων, μέσω του προγράμματος που υλοποιεί η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
διαβαστε περισσοτερα

Η Γιορτή Ψαριού το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Αιτωλικό

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό, η οποία είχε αναβληθεί την 29η Σεπτεμβρίου λόγω καιρικών συνθηκών.
Η Γιορτή θα φιλοξενηθεί στο χώρο της κεντρικής πλατείας Αιτωλικού με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Βαγγέλη Κορακάκη.
Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα

Προχωρούν οι εργολαβίες στη ΝΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων

foto:e-maistros.gr Προχωρούν οι εργολαβίες στη ΝΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων - Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων για άρση της επικινδυνότητας υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -Βίντεο από την εξέλιξη του έργου στην Κλεισούρα
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η εφημερίδα "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο της εφημερίδας "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ"θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο καιρό το χωριό μας καθώς και δραστηριότητες  του Συλλόγου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Αύξηση τουριστικών εισπράξεων, επισκέψεων και διανυκτερεύσεων συνεχίζει να καταγράφει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίστηκε η πορεία ανόδου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα βασικά τουριστικά μεγέθη - ταξιδιωτικές εισπράξεις, επισκέψεις και διανυκτερεύσεις- και το β΄ τρίμηνο του 2018, επιβεβαιώνοντας την δυναμική ανάπτυξη της περιοχής μας στον κλάδο του τουρισμού.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................