Gusto di Grecia:Γευστικές απολαύσεις μετά μουσικής

Δυό Ξηρομερίτες μεσ' στο Κολωνάκι γλέντι ετοιμάζουμε μ' ωραίο μεζεδάκι.

διαβαστε περισσοτερα

Ποίηση ....ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ του ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ

Στα χωράφια της αδικίας οι κάμποι κιτρίνισαν κι η σοδειά έμεινε αθέριστη και νοθευμένη. Χρυσά σκουλαρίκια φοράνε τα βράχια κι ατρύγητες οι Σκέψεις και οι επιθυμίες.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ :ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΥΚΟΜΕΝΤΟ

ΝΑ  ΜΕ ΙΔΟΥΝ  ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ

Στα τέλη του 19ουκαι ιδίως στις αρχές του 20ουαιώνα ο μύθος της Αμερικανικής ηπείρου ως ¨Γης της Επαγγελίας¨ επηρέασε και τους Έλληνες. Μόνο από την 1ηΙανουαρίου μέχρι την 30ηΜαρτίου του 1903 αναχώρησαν από τον Πειραιά 9.950 μετανάστες όταν ο συνολικός πληθυσμός της χώρας δεν ξεπερνούσε τα τρία εκατομμύρια κατοίκους.
διαβαστε περισσοτερα

Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018,  θα βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Για το λόγο αυτό οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα Τρίτη (25/9) η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3.
διαβαστε περισσοτερα

Oδοιπορικό της "Διεξόδου" στα Βλαχοχώρια της Αιτωλοακαρνανίας.(video)

"ΔΙΕΞΟΔΟΣ"-Τα Βλαχοχώρια της Αιτωλ/νίας
Παρακολουθήστε το οδοιπορικό της "Διεξόδου" στα Βλαχοχώρια της Αιτωλοακαρνανίας.
Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μέρος του πρότζεκτ "Performing Identity - The Balkan Ar...

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................