Τετάρτη 19/9/2018 αγώνας παλαιμάχων Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου - βετεράνων Αμφίλοχου-.Ώρα 6μ.μ,στο γήπεδο των Ατλάντων Αγρινίου

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο Αγώνας παλαιμάχων Α.Ε.Κ Αγίου Κωνσταντίνου- ΑΡΗΣ Αιτωλικού.

Η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ.Αγ.Κων/νου Αγρινίου ανακοινώνει ότι ο αγώνας με την ομάδα παλαιμάχων του Άρη Αιτωλικού που επρόκειτο να γίνει την τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο 'Ατλαντες Αγρινίου ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ .
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία το συντομότερο δυνατόν.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη εισέπραξαν θετικά σχόλια από τη συμμετοχή τους στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

O αγροδιατροφικός πλούτος της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας εκτέθηκε  στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρειά μας, μαζί με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Π.Δ.Ε.  Έλαβαν μέρος και στην ενότητα, «6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων «Η Ελλάδα στο πιάτο μας», αποκομίζοντας  ιδιαίτερα ευνοϊκά σχόλια  τα προϊόντα και τις γεύσεις της περιοχής.   Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από  το περίπτερο της Περιφέρειας για να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν την ποιότητα και τη διατροφική αξία των αγροτικών μας προϊόντων, από την Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία που χαρακτηρίζουν το διατροφικό πρότυπο της περιοχής μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ-Κ.Δ.Α.Π.ΜΕΔΕΩΝΟΣ:Παρασκευή 21-09-2018 2η Ποδηλατοδρομία 2018

διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ:Μικρασιάτες και οι Πόντιοι τίμησαν από κοινού τους προγόνους τους

Από την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων του συλλόγου μας για την 96η επέτειοτης Μικρασιατικής καταστροφής...Οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι τίμησαν από κοινού τους προγόνους τους..Οι αλησμόνητες πατρίδες,θα είναι χαμένες, μόνο αν εμείς επιτρέψουμε να λησμονηθούν!!!και του χρόνου...
Σας ευχαριστούμε πολύ!!
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Κύρια οδικά δίκτυα στο επίκεντρο τεχνικής συνάντησης στο Υπουργείο Υποδομών

Η αναβάθμιση τμήματος της οδού Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης της Ε.Ο Αντιρρίου – Καρπενησίου, η οδική σύνδεση της πόλης της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Δυτικός Άξονας και η αναβάθμιση της Ε.Ο 33 Πατρών – Τριπόλεως (πρώην 111), βρέθηκαν στο επίκεντρο τεχνικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, στο Υπουργείο Υποδομών στην Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ .ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 21.9.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΕικοστή Πρώτη (21η)του Μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού αρχίζει επίσημα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Τετάρτη 19/09/2018, αντιμετωπίζοντας σε αγώνα κυπέλλου στο γήπεδο Αστακού στις 4.30 μ.μ. τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Θέρμου. Την Πέμπτη 20/09/2018 στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός πριν την προπόνηση. Το Σάββατο 22/09/2018 στις 5.00 μ.μ. στο γήπεδο Αστακού ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει τον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου σε αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Αιτωλοακαρνανίας. Καλούμε τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ να προσέλθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.


Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................