Ευχές του Μπαμπίνη ΙΝ για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Μπαμπίνη ΙΝεύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά,καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς,αλλά και στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και επιμονή, καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Θύμησες ...Τα Πρωτάκια

Έναρξη της σχολικής χρονιάς τα «πρωτάκια» είχαν την ...... την εικόνα της πιο γλυκιάς θύμησης.
διαβαστε περισσοτερα

Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες στους αγιασμούς των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά

Στο 3ο Λύκειο  Αγρινίου και στο  Γυμνάσιο Θέρμου,η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά Στο Δημοτικό  Σχολείο Φυτειών και στο Λύκειο Κατούνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας:  Απόστολος Ευθυμίου στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο Νεοχωρίου, Πολυδεύκης   Κοκκινοβασίλης στο 1ο Δημοτικό  Σχολείο Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Έργα και Ημέρες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας επί Δημαρχίας Γεωργίου Αποστολάκη στην Ενότητα Παλαίρου

Β. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
Παρακάτω σας αναφέρουμε μικρά και μεγάλα έργα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Ενότητα Παλαίρου, σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο katouna news. - Έγινε μελέτη, εγκρίθηκε και ολοκληρώνεται το έργο υδροδότησης της Παλαίρου, της Πογωνιάςκαι του Στενού (1.400.000€) από το ΕΣΠΑ Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα καθώς η επάρκεια του νερού για αρκετά χρόνια δεν έφτανε για να καλύψει τις ανάγκες της Παλαίρου, Πογωνιάς Στενού. Συχνά στα δημοτικά συμβούλια αποτελούσε σημείο αντιπαράθεσης καθώς η επάρκεια του νερού είναι από τις σημαντικότερες υποδομές που μπορεί να έχει ένα τουριστικό μέρος σαν την Πάλαιρο.  -Έχει δημοπρατηθεί νέα γεώτρηση(πέρα από αυτή που έγινε για το έργο της υδροδότησης) στη θέση Ρούνες προκειμένου να υπάρχει επάρκεια νερού για αρκετά ακόμα χρόνια. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έρχεται ο εφοριακός της γειτονιάς - Επισκέψεις πόρτα – πόρτα!

Τον εφοριακό της γειτονιάς δημιουργεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Καθημερινή, η φορολογική διοίκηση στρέφει το ενδιαφέρον της στην εξυπηρέτηση των πολιτών με κατ’ ιδίαν συναντήσεις στον τόπο διαμονής τους. Από τις αρχές του 2019 αλλάζει εκ βάθρων το πρόσωπο της σκληρής εφορίας, καθώς, όπως φαίνεται, υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης του πολίτη, των λογιστών και των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σχεδιάζει πλέγμα μέτρων τα οποία θα οδηγήσουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, με εφοριακούς που θα πραγματοποιούν επισκέψεις σε απομακρυσμένες περιοχές, σε πρώτη φάση, με δημιουργία ηλεκτρονικών οδηγών με online ερωτήσεις και απαντήσεις για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο εφοριακός της γειτονιάς σχεδιάζεται να λειτουργήσει ως εξής :ΕΔΩ
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα:3η εθελοντική αιμοδοσία. Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

Κάλεσμα ζωής και αγάπης προς το συνάνθρωπο μας.
διαβαστε περισσοτερα

Βοσκός Βλέπει για Πρώτη Φορά Drone στη Ζωή του. Δείτε την Επική Αντίδρασή του

Τον γύρου του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει 70χρονο βοσκό από την Τουρκία να τρέχει να σωθεί από drone.
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο βράδυ 8 Σεπτεμβρίου 2018 η αστροβραδιά στη Σκουρτού Ξηρομέρου.

Στην καρδιά του δάσους Βελανιδιάς Ξηρομέρου στη Σκουρτού όπως αναφέρει η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας . Αν και ο "Στρατηγός Καταιγίδας" προσπάθησε να ακυρώσει την χθεσινή μας εκδήλωση στο δάσος Βελανιδιάς του Ξηρομέρου καταφέραμε να απολαύσουμε τέσσερις εξαιρετικές εισηγήσεις και έναν φανταστικό ουρανό με Νέα Σελήνη και έναν μοναδικό Γαλαξία.
διαβαστε περισσοτερα

Πλατυγιάλι μια επένδυση που δε έγινε :Γράφει ο Χρήστος Μπόνης

9/9/2018----  Θεσσαλονίκη 83η ΔΕΘ   Συνέντευξη τύπου (καθιερωμένη) του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τα ΜΜΕ .
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα ακούσατε την συνέντευξη του Πρωθυπουργού.. Α. Τσίπρα η οποία ήταν σχεδόν 4άωρη Όσοι αντέταξε είτε από ενδιαφέρον είτε περιέργεια θα ακούσατε προς το τέλος μια ερώτηση από δημοσιογράφο που εκπροσωπούσε ΜΜΕ από την Αλεξανδρούπολη .
διαβαστε περισσοτερα

Κατατέθηκε ερώτηση του Κ.Κ.Ε - προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την τραγική κατάσταση με τις φοιτητικές εστίες.

Το πρόβλημα με τις φοιτητικές εστίες της χώρας, με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και τη σοβαρή έλλειψη δωματίων, την κλιμακούμενη έξωση σπουδαστών, συνεχώς διογκώνεται.


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................