Αδειάζουν σιγά-σιγά τα χωριά μας από τους παραθεριστές

Αδειάζουν σιγά-σιγά τα χωριά μας από τους παραθεριστές φεύγουν και οι τελευταίοι που πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές στα χωριά μας (φωτο Μπαμπίνη).
Και οι  ρυθμοί ζωής στο χωριό επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 

διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία – Τι να προσέχουν οι πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Για το λόγο αυτό, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων τα οποία υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.
διαβαστε περισσοτερα

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης για το έργο "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΑΠΟ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ"

ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης πριν την διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο εργοτάξιο του έργου αναβάθμισης της οδού Αγρίνιο-Αγιος Βλάσης

Το εργοτάξιο του έργου «Αναβάθμιση τμήματος της οδού Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης της Εθνικής οδού Αγρινίου Καρπενησίου», επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2014 – 2020 και υλοποιείται από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Αυγουστιάτικες στιγμές (φωτο)

Φωτογραφίες από όμορφες ξένοιαστες Αυγουστιάτικες στιγμές στο χωριό μας 
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Εικόνες από το γήπεδο του χωριού μας

Σεργιάνι με το φωτογραφικό φακό μας στο χώρο του γηπέδου του χωριού μας ,όπου ο Σύλλογος μας με μεγάλη προσπάθεια αλλά και με συνδρομή συγχωριανών και φίλων μπόρεσε να  δημιουργήσει ένα χώρο αναψυχής & αθλοπαιδιών για τους Μπαμπινιώτες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................