ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ 26/8/2018 .Νέος Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Τσαμποδήμος

Σήμερα Κυριακή 26/8, σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας λόγο της ξαφνική παραίτηση του Προέδρου μας Σκούρτα Βασίλη αποφασίσαμε ομόφωνα τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Το έθιμο της Φανουρόπιτας

Η φανουρόπιταείναι παραδοσιακή γλυκιά νηστίσιμη πίτα τηςελληνικήςκουζίνας και προσφέρεται ανήμερα στην ημέρα μνήμης του Αγίου Φανουρίου, στις 27 Αυγούστουοπότε και η πίτα δίνεται στους πιστούς σαν ευλογία.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Για τις περισσότερες περιοχές της χώρας το φετινό καλοκαίρι αποδείχτηκε αρκετά ήπιο, χωρίς ακραίους καύσωνες και μάλιστα με αρκετές βροχοπτώσεις οι οποίες κατά βάση εκδηλώθηκαν τον Ιούλιο. Έτσι λοιπόν, παρ' όλο που βαδίζουμε προς τις τελευταίες ημέρες του φετινού καλοκαιριού, για άλλη μια φορά θα σπεύσει να μας θυμίσει τις φθινοπωρινές του διαθέσεις, όπως δηλαδή συχνά πυκνά συνέβαινε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα άστατος (τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες) κυρίως σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας αλλά και των Επτανήσων (ίσως πολύ τοπικά και στην Κρήτη). Αυτό όμως θα είναι μόνο η αρχή διότι θα έρθουν περισσότερες βροχοπτώσεις από τη Δευτέρα. ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
διαβαστε περισσοτερα

Κυνηγητικός Σύλλογος Βόνιτσας πραγματοποίησε θεία λειτουργία στην Παναγία Βροχοτινή στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

Σήμερα 25 Αυγούστου ο Κυνηγητικός Σύλλογος Βόνιτσας πραγματοποίησε θεία λειτουργία στην Παναγία Βροχοτινή του Μοναστηρακίου ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνης μνήμες σε άσπρο -μαύρο

διαβαστε περισσοτερα

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ''Ο ΜΑΧΑΛΑΣ''

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ''Ο ΜΑΧΑΛΑΣ''Γιώργος & Δημήτρης Βαρδής 
διαβαστε περισσοτερα

Ξηρομερίτες κοντά στον Παναιτωλικό

Ξηρομερίτες κοντά στην ομάδα τις καρδιάς τους των ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ σε κάθε αγώνα στηρίζουν με την παρουσία τους την ομάδα του Παναιτωλικού ,έτσι και χθες στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................