ΠΑΛΑΙΡΟΣ:Εικόνες

Μια καλοκαιρινή βόλτα στη  μαγευτική Πάλαιρο.
 Δείτε όμορφες εικόνες από το φακό του Σπύρου Κ. Μπενέκου.

διαβαστε περισσοτερα

Το Λαογραφικό Σημείωμα της εβδομάδας « Να σπουδάσεις γιατί θα σ’ φάω τον καρδυλάγγο»

(Περιμένοντας τις βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Πανεπιστήμια)
Γράφει: Ο Χρήστος Τούμπουρος
Από τη δεκαετία του πενήντα το Τζουμέρκο ήταν σε ανοικοδόμηση. Τα σπίτια παντελώς κατεστραμμένα καθόσον είχαν προηγηθεί οι βάρβαροι «που κατέσκαψαν κάθε ιερό και όσιο και κατέκαψαν όλο το βιος μας». Οι Γερμανοί. Στη συνέχεια ήταν και ο εμφύλιος και απόσωσε το κακό. Η ανοικοδόμηση γινόταν «κοινή προσπαθεία» όλου του χωριού. Ετούτη την εβδομάδα στον Γιώργο, μετά στον Κώστα και έχει ο Θεός. Όλα από κοινού και με τη σειρά τους. Δεν γινόταν αλλιώς. Δεν χωρούσε σ’ αυτή την υπόθεση ούτε ιδιωτικό κέρδος κι ούτε καμιά εργολαβία.
διαβαστε περισσοτερα

Γιόρτασε η Αγία Ελεούσα στον Μύτικα (φωτο)

Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος δεκάδες πιστοί  ανέβηκαν στο εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας στο Μύτικα με την εκπληκτική θέα όπου τελέσθηκε ο εσπερινός .

διαβαστε περισσοτερα

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η μελέτη για τη βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας – Tην Τρίτη 28/8 η συνεδρίαση

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση  της κυκλοφοριακής μελέτης του έργου: «Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας», που σηματοδοτεί την υλοποίηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Μεσολογγίου – Αιτωλικού, συνεδριάζει  το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Τρίτη 28 Αυγούστου  2018 και ώρα 15.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων,  στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΕικοστή Ογδόη (28η)του Μηνός Αυγούστου του έτους 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................