ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΑΚΗ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση φωτογραφίας του Τάκη Μπαμπούρη, που είχε προγραμματιστεί για τις 27 έως τις 29 Αυγούστου, στο Στέκι του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ “ένα καρνάγιο χίλιες ιστορίες” αφιέρωμα στον Αντώνη Πόλκα
διαβαστε περισσοτερα

Στον πηγαιμό για μία άλλη ΙΘΑΚΗ .Γράφει: Ο Χρήστος Κολοβός

 Ο λαός μας λέει: μία εικόνα- χίλιες λέξεις.  Στις εικόνες όμως που ακολουθούν, αναγκάστηκα και πρόσθεσα λέξεις και σχήματα, για να γίνουν  κατανοητές απ όλους, οι καταστάσεις που αποτυπώνονται  πάνω σ αυτές.
    Επί μία δεκαετία περίπου παρακολουθώ και αντιδρώ ανάλογα, για το καλύτερο αποτέλεσμα πιστεύω, για την έγκαιρη σχεδίαση-υλοποίηση- κατασκευή των οδικών αξόνων ΚΟΥΒΑΡΑΣ –ΦΥΤΕΙΕΣ-ΜΠΑΜΠΙΝΗ –ΑΣΤΑΚΟΣ - ΜΥΤΙΚΑΣ  και ΚΟΥΒΑΡΑΣ- ΦΥΤΕΙΕΣ –ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ - ΚΑΤΟΥΝΑ -ΑΕΤΟΣ -ΜΥΤΙΚΑΣ, που θα βγάλουν το Ξηρόμερο από την απομόνωση και τη τριτοκοσμική από πλευράς οδών, κατάσταση, προς τη πρόοδο – ανάπτυξη και την ευημερία σε όλους τους τομείς.
Σημερινή κατάσταση:
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Επαγγέλματα συνέχεια.....( Το επάγγελμα του κουρέα)

Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης ''Ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ'' Το επάγγελμα του κουρέα ( η Μπαρμπέρη ) αρχαίο και απαραίτητο για τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα . Ποικιλοτρόπος ευδοκίμησε κατά καιρούς και για πολλά χρόνια στο χωριό μας και λέω ευδοκίμησε γιατί εδώ και κάποιες δεκαετίες στο χωριό δεν υπάρχει κουρέας .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................