ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ για τη σημαντική οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:Ξεχασμένα θρησκευτικά έθιμα. Μια ομιλία στο παρεκκλήσιο του Κοιμητηρίου από τον Αλέξανδρο Κυριαζή.

Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι. Φίλες και φίλοι που παρευρίσκεσθε απόψε μαζί μας , προκειμένου να απευθύνουμε όλοι μαζί , αίτηση στην Παναγία μας μέσα από το μικρό αυτό παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στην Κοίμησή της , όπως δια των πρεσβειών της αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων μας και των συνανθρώπων μας που αναπαύονται σ’ αυτόν εδώ το χώρο του Κοιμητηρίου μας .
διαβαστε περισσοτερα

Νέος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ο Νίκος Κυριαζής

Μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης που πραγματοποιήθηκε στη Μπαμπίνη στις 12 Αυγούστου 2018
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και είναι το εξής :
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 5:00 μ.μ. στο ΓΗΠΕΔΟ του ΑΣΤΑΚΟΥ. Το πρόγραμμα για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................