ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΤΗΝ 18.8.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Δεκάτη Ογδόη (18η) του Μηνός Αυγούστου του έτους 2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού- Πιθανόν να πλήξει τη Δυτική Στερεά Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που ισχύει από αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 και θα επηρεάσει πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη Δυτική Στερεά , εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:Μέγας εσπερινός στο παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Τελέσθηκε σήμερα παραμονή της εορτής της Παναγίας υπό του πατρός Κων/νου Φλωρόπουλου Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά θείου κηρύγματος στο παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του κοιμητηρίου της Μπαμπίνης το οποίο παρακολούθησε πλήθος κατοίκων του χωριού μας .
διαβαστε περισσοτερα

Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.
1)Με συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών, έως 12 ετών (για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Συλλόγου) πήραν μέρος στον αγώνα δρόμου, που διεξήχθη το απόγευμα. Στο τέλος της διαδρομής ο πρόεδρος του Συλλόγου μας τα ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και τα βράβευσε όλα ανεξάρτητα από την θέση που έλαβαν.

διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκοδημοτική στη Μαχαιρά Ξηρομέρου

Με πολύ κέφι, χορό πραγματοποιήθηκε η λαϊκοδημοτική βραδιά χθες το βράδυ στη Μαχαιρά Ξηρομέρου με τη Μαχαιριώτισα Γιούλη Γκούμα με την καταληκτική ερμηνεία και σε μεγάλα κέφια   κυριολεκτικά ξεσήκωσε τους συγχωριανούς της και φίλους της.

διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση βιβλίων απο το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου.'' Τα Κόροντα ''

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄ Τα Κόροντα ΄΄με την συνεργασία της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και περιλάμβανε: α) την παρουσίαση του βιβλίου της συγχωριανής μας Ιωάννας Απ. Πίττα ΄΄ Οι περιπέτειες ενός κουνελιού ΄΄ καθώς και το βιβλίο της συγχωριανής μας Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου ΄΄ Το ρόδο και η άκανθα και β) την έκθεση βιβλίου Χρυσοβιτσάνων συγγραφέων.
Ηπαρουσίαση έγινε στον Αστακό στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (παραλιακή οδός Αστακού ) στις 12/8/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 .
διαβαστε περισσοτερα

Προσκύνημα στην Παναγία στο λιγοβίτσι

Προσκύνημα στην Παναγία στο λιγοβίτσι πραγματοποίησαν οι Μπαμπινιώτες σήμερα   παραμονή της εορτής της 14 Αυγούστου 2018 όπως γίνεται κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ξεκινώντας πεζοπορία από την Μπαμπίνη στο Μοναστήρι της Παναγίας για να προσκυνήσουν τη Μεγαλόχαρη. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................