Με την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΑΧΑΡΝΗΣ» συνεχίζεται το Σάββατο 11 Αυγούστου το 32ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών.

ΑΧΑΡΝΗΣ» στο 32ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου - Προπώληση εισιτηρίων
Γίνεται γνωστό στο κοινό, πως η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το Δημοτικό Ωδείο και την Πινακοθήκη του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με γενική είσοδο 15 ευρώ. «ΑΧΑΡΝΗΣ» Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος
διαβαστε περισσοτερα

ΒΟΝΙΤΣΑ :ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΏΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΎ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΤΌΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

ο Σύλλογος ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και Χορευτικό τμήμα "ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ"Χθες βράδυ της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018,  συνδιοργάνωσαν με το κέντρο Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας, Μουσικοχορευτική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία. 
διαβαστε περισσοτερα

Η Συμπατριώτισσα μας εικαστικός Γεωργία (Γωγώ )Μακρυγιάννη συμμετέχει στην ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ LA LUNA -ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - MEGART(ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΛΥΡΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ !)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πώς να κλείσει μάτι ο άνθρωπος! Κι αν το κλείσει, το φεγγάρι περνάει από τα βλέφαρά του και κατεβαίνει στην ψυχή του και «δουλεύει» εκεί μέσα: κάνει τα μάγια του και τα θάματά του! Το φεγγάρι εισδύει παντού. Περνάει τζάμια και τοίχους. Γιατί εξαερώνει τα πάντα. Και μετεωρίζει την ύπαρξη μεταξύ φθοράς και αθανασίας.
Το φεγγάρι έχει ραντίσει τα πάντα με το νερό της νιότης και δεν τα χωράει ο τόπος! Οράματα μιας υπερκόσμιας πλάσης αναδύονται από το άγνωστο, που αύριο θα είναι πάλι άγνωστο, όπως ήτανε και πριν. Δεν υπάρχει τρόπος να σωθεί κανείς από τη μυστική γοητεία. Αλλά και δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που να θέλει να σωθεί !
O εικαστικός ταξιδευτής, απλώνοντας απάνω στην παλέτα του τα χρώματα του , ανοίγει τα μάτια του και μ’ αυτό το φτεροκόπημα των βλεφάρων του ταξιδεύει και πάλι, στο αγαπημένο του Αυγουστιάτικο φεγγάρι αποτυπώνοντας τη δική του πραγματικότητα . Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 31 Αυγούστου 2018.
διαβαστε περισσοτερα

''Συμβαίνουν γύρω μας''.

Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι στα χωριά του Ξηρομέρου , τόπο καταγωγής όπου και διατηρεί οικία η γυναίκα μου. Συνάντησα έναν παλιό καλό φίλο ο οποίος τις απορίες και τις επισημάνσεις που είχε μου τις έδωσε γραπτώς.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o 3οs αγώνας δρόμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων  «Ο Άγιος Νικόλαος», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 3ο   αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥτην Κυριακή 05/08/2018 και ώρα 19:00,
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................