ΑΣΤΑΚΟΣ :kafe-bar Απάγκιο(φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης)

Ένα νέο στέκι διασκέδασης έκανε χθες τα πρώτα βήματα με τον Αγιασμό που τελέσθηκε το απόγευμα στον Αστακό . Το παλιό ξακουστό kafe-bar Απάγκιο μετά από μερικά χρόνια σιγής επαναλειτουργεί με νέο όμως styl . Το νέο wine-bar του Διονύση Μικελάτου έχει σαν στόχο να κερδίσει όχι μόνο τους εκδρομείς και τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον Αστακό άλλα και τους μονίμους κάτοικους.
διαβαστε περισσοτερα

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ

 Ερχόμενοι από το Αγρίνιο προς το Θέρμο, λίγο πάνω από τη λίμνη Τριχωνίδα, σε μία στροφή του φιδωτού δρόμου, στο ύψος του χωριού της Άνω Μυρτιάς και πάνω σ' ένα κωνικό έξαρμα, ξεπροβάλλει το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιώτισσας ή απλά της Μυρτιάς, με συνεχή ιστορία χιλίων χρόνων.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ :Γιορτάζει το Μοναστήρι του Παντοκράτορα

Ἱερά Μονὴ Παντοκράτορος Ἀγγελοκάστρου


Ἀπέναντι ἀπό τό βυζαντινό φρούριο, στό λοφίσκο πού ὑψώνεται ἀνατολικά τοῦ Ἀγγελοκάστρου βρίσκεται τό ἱστορικό μοναστῆρι τοῦ Παντοκράτορα, ἀφιερωμένο στή Μεταμόρφωση τοῦ Σωτῆρος.
διαβαστε περισσοτερα

Αμφιλοχία :Εντυπωσίασε η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλο & τις Δημοτικής Φιλαρμονικής

Αμφιλοχία  Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018
Μια ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιήθηκε απόψε στην παραλία της Αμφιλοχίας με τον Διονύση Σαββόπουλο και την Δημοτική Φιλαρμονική και εντυπωσίασε τους χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσε την παραλία της πόλης μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................