ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Έντονη βροχόπτωση(video Χρήστος Κυριαζής)

Έντονη βροχόπτωση πριν από λίγο στη Μπαμπίνη τι και αν μπήκε ο Αύγουστος ο καιρός δεν θυμίζει καλοκαίρι.

Δείτε το video 

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Δειλινό...μαγευτικές εικόνες (ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Λίγο πριν και λίγο μετά την δύση του ηλίου μαγευτικές εικόνες σχηματίζονται πάνω στην θάλασσα  του Ιονίου μερικές εκατοντάδες μετρά έξω από τον Αστακό στην μαγευτική (έτσι και αλλιώς) τοποθεσία Μαραθιάς .
διαβαστε περισσοτερα

Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Eκδόθηκε η αριθ. 8/2018 Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ Κοινωφελούς Χαρακτήρα . Την ανωτέρω Πρόσκληση οι ωφελούμενοι μπορούν να την αναζητήσουν στο website του ΟΑΕΔ και στον διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ ΩΖΕΒ4691Ω2-ΝΛ4. Εφιστούμε την προσοχή των ωφελούμενων Πριν την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων Α. Να μελετήσουν προσεκτικά την προκήρυξη και τις λεπτομέρειες της Β. Να μελετήσουν προσεκτικά το προσοντολόγιο που βρίσκεται στο website του ΟΑΕΔ και να εξετάσουν εάν διαθέτουν τα απαιτούμενα της θέσης
Προς ενημέρωση σας και ενημέρωση των Δημοτών
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 6.8.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση τηνΈκτη (6η)του Μηνός Αυγούστου του έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ :Ο ΕΟΠΠΥ ήταν κατάκτηση του Ελληνικού Λαού.!!!

Γιατί αν δεν υπήρχε ο ΕΟΠΠΥ κάποιοι ασφαλισμένοι ,κάποιων ταμείων δεν θα μπορούσαν να πάρουν ούτε τα φάρμακά τους.
Και δια χειρός Παύλου Πολάκη μπήκε (3) τρία μέτρα κάτω από την γη .!!!



Όμως ο Στάικος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το φιρμάνι Πολάκη και έτσι οι 10 πρώτοι ασθενείς την ημέρα ( 200 τον μήνα όπως ήταν με την σύμβαση του ΕΟΠΥΥ) θα εξετάζονται ή θα γράφουν τα φάρμακά τους δωρεάν και επειδή η εφορία μας απαγορεύει το δωρεάν ( με βαριά πρόστιμα ) , θα κόβουμε απόδειξη με (1) ευρώ , αφού έτσι μου επιτάσσει η Εθνική Αστική Συνείδησή μου και η ανάγκη για έμπρακτη Κοινωνική Αλληλεγγύη προς τα σκληρά δοκιμαζόμενα από την κρίση λαϊκά στρώματα , τα οποία στερούνται ακόμη και τα (5) πέντε ευρώ , γιατί ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης δεν έχουν ανάγκη τον ΕΟΠΠΥ.

διαβαστε περισσοτερα

Αφιερωμένο στον ΟΛΥΜΠΟ το dooble της GOOGLE

Ο Φρεντ Μπουασονά (1858 - 1946) ήταν πολύ γνωστός φωτογράφος με έδρα τη Γενεύη. Με τον φακό του αποτύπωσε την Ελλάδα των αρχών του 20ου αιώνα, μέσα από μια συλλογή 7.000 φωτογραφιών. Ο Ντανιέλ Μπο-Μποβί (1870 - 1958) ήταν ποιητής και ζωγράφος, πατέρας του ελληνιστή μουσικολόγου Σαμιέλ Μπο-Μποβί. Ο Χρήστος Κάκαλος Οι τρεις ορειβάτες ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στις 29 Ιουλίου 1913, ακολουθώντας την κλασσική διαδρομή προς το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία. Στις 30 Ιουλίου φθάνουν στον προορισμό τους και αντικρίζουν τον Μύτικα, αλλά αποφασίζουν να επιστρέψουν στη βάση τους, επειδή νυχτώνει.

διαβαστε περισσοτερα

Η θεραπευτική ομάδα του Καλειδοσκοπίου σας εύχεται ολόψυχα καλό καλοκαίρι!

Η θεραπευτική ομάδα του Καλειδοσκοπίου σας εύχεται ολόψυχα καλό καλοκαίρι! Δύσκολοι οι καιροί, δύσκολες οι συνθήκες αλλά όλοι οι άνθρωποι όπως κι οι θεραπευτές οφείλουμε να αναδυόμαστε από τις δυσκολίες προπάντων για τα παιδιά μας. Χτίστε αναμνήσεις και περάστε όμορφες στιγμές με αυτά!

 Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την εμπιστοσύνη σας.

Καλή ξεκούραση σε όλους!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................