Μπαμπίνη:Με θρησκευτική κατάνυξη και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια πανηγυρίζει την Αγία Μεγαλομάρτυρα Παρασκευή

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  μετ’ αρτοκλασίας και θειου κηρύγματοςχοροστατούντος του ιερέως πατήρ Κων/νου Φλωρόπουλου και  πιστών στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Αμφιλοχίας για τους πληγέντες της Αττικής

Ο Δήμος Αμφιλοχίας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την τραγωδία στην Αττική από τις εκτεταμένες πυρκαγιές που στοίχισαν την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας. Αυτές τις ώρες του πένθους οι λόγοι περιττεύουν.
Ο Δήμος Αμφιλοχίας έπειτα από επικοινωνία με τους Δήμους που έχουν πληγεί καλεί τους δημότες, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις να παράσχουν την υποστήριξη τους στους πυρόπληκτους προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, αίμα και φάρμακα.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Συγκέντρωση ΡΟΥΧΩΝ / ΦΑΡΜΑΚΩΝ / ΦΑΓΗΤΩΝ για τους πληγέντες της Αττικής από το Τεχνικό Γραφείο "Μανωλίτσης Δημήτρης '' Νικιάνα Λευκάδος .

Σήμερα , Τέταρτη 25 Ιουλίου , Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιουλίου ,και ώρα 13.00 στη Νικιάνα Λευκάδος , ανοίγουμε το τεχνικό γραφείο (δίπλα από το Φαρμακείο )ως χώρο αποθήκευσης ΡΟΥΧΩΝ / ΦΑΡΜΑΚΩΝ / ΦΑΓΗΤΩΝ κτλ σε συνεργασία με τους συλλόγους του χωριού , ώστε να αποσταλούν στους πληγέντες της Αττικής. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και από τις γύρω περιοχές.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμος Αγρινίου σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουλίου, θα συγκεντρώνει ανθρωπιστικό υλικό για τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την τραγωδία στην Αττική.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες, φορείς και συλλόγους οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν στην ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για στερεές τροφές, φάρμακα, μάσκες & γάντια μιας χρήσης, υγρά μαντήλια και εμφιαλωμένα νερά.
Ως σημείο συγκέντρωσης των προσφορών ορίζεται

διαβαστε περισσοτερα

Κοντά στους πληγέντες η Πάλαιρος Ακτίου Βόνιτσας

Η Δημοτική κοινότητα Παλαίρου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους (Σύλλογος των Απανταχού Παλαιριωτών ''Η Κεχροπούλα'', Πολιτιστικός Εικαστικός Σύλλογος ''Χρώματα'', Αθλητικός Όμιλος Παλαίρου, Πολιτιστικός Σύλλογος  Άγιος Δημήτριος, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σχολείου, Αθλητικός Όμιλος Νίκης Παλαίρου) 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................