Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2018"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Παπαδαταίων   Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» διοργανώνει, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου, επταήμερες πολιτιστικές  εκδηλώσεις στις 5, 6, 7, 8, 10, 11, & 13 Αυγούστου  2018, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και στην πλατεία του χωριού μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2018.LIVE μουσική βραδιά μπλουζ - Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» αφιερώνει μία ημέρα των Πολιτιστικών του Εκδηλώσεων στους λάτρεις της ξένης μουσικής.
Φέτος λοιπόν καλωσορίζουμε τους Blues Bash Band την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:30, στην πλατεία του χωριού.

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΙΑΝΟΣ:ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ)

Έκτακτη ανακοίνωση : ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Μέχρι στιγμής, παρόλο που σε κάποιες περιοχές η ζέστη είναι παρατεταμένη, μόνο ήπιες θερμές εισβολές έχουν λάβει χώρα στην Ελλάδα. Έφτασε όμως η στιγμή να βιώσουμε τον πρώτο καύσωνα για το φετινό καλοκαίρι. Δεν θα είναι ακραίος, θα είναι μέτριας έντασης, όμως κατά τη διάρκεια που οι θερμές αέριες μάζες θα μας επισκεφτούν, ο υδράργυρος τοπικά θα ξεπεράσει ακόμη και τους 40°C. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Το επικοινωνιακό πασπάλισμα της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρύψει την σκληρή οικονομική πραγματικότητα

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο συμπατριώτης μας & σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας τόνισε ότι το επικοινωνιακό πασπάλισμα της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρύψει την σκληρή οικονομική πραγματικότητα. Οι Έλληνες σήμερα αναζητούν από τους πολιτικούς ειλικρίνεια και εκτιμούν την αλήθεια, αναζητούν λύσεις για το παρών και τα προβλήματα τους.
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

Αγαπητοί συγχωριανοί Φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνονται δεκαέξι χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου. Ο ¨ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ¨ που ξεκίνησε το 2002 από μία συγκέντρωση Μπαμπινιωτών στο παλιό μαγαζί, και κατοικία τότε του Νίκου Χρ.Ζαρκαδούλα, διήνυσε και διανύει μια αξιόλογη πορεία.
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ.... ΜΑΧΑΙΡΆ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

διαβαστε περισσοτερα

Η Βάβου η Στράτινα Γράφει η Έφη Ντασκαγιάννη

(Η Έφη με τη Βάβου της, τη Στράταινα)
Ιέλα τσιούπρα μ’. Κάτσι ’δω, σιμά μ’. Μουλόγα μ’ τα χαμπέρια σ’. Πώς πιρνάτι απάν’ σ’ν Αθήνα; Ιέ... Είνι αλλιώς ικεί... Κι ’δω, άλλαξ’ η ζουή... Τώρα... ιέχουμι του πλυντήριου, τ’ν τηλιόρα1... Ούλα τα καλά...
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................