Από την σημερινή λειτουργία στα σπήλαιο του Αγίου Νικολάου της Βαράσοβας (Φωτο Γιάννης Γιαννακόπουλος)

διαβαστε περισσοτερα

Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα πλημμύρισαν δρόμοι

Η Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα δημιούργησε πολλά προβλήματα καθώς δρόμοι πλημμύρισαν (φωτο Χαμοστέρνας) αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και ένα βενζινάδικο πλημμύρισε.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ (Μνήμες σε άσπρο-μαύρο)

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες από την ιστορία και το παρελθόν σε πολλούς φίλους στη Μπαμπίνη και στο Ξηρόμερο .

Αναγνωρίστε συγχωριανούς μας που εμείς δυσκολευόμαστε να τους αναγνωρίσουμε όλους.

διαβαστε περισσοτερα

H Ξηρομερίτισσα εικαστικός Γεωργία-Γωγώ Μακρυγιάννη με δικά της έργα στην εικαστική έκθεση με τίτλο FOS... megArt gallery

Η megArt gallery για τον Ιούλιο 2018 πραγματοποιεί την εικαστική έκθεση με τίτλο FOS το Φώς της καρδιάς και της έμπνευσης ! Φώς στη ψυχή, Φώς στη Τέχνη, Φώς στη δημιουργία, Φώς στην Ελλάδα ! Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου.
διαβαστε περισσοτερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2018

Την Κυριακή 05/08/2018 και ώρα 19:00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων  «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου τον 3ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ την Κυριακή 05/08/2018 και ώρα 19:00.
διαβαστε περισσοτερα

Παραλία βαθυαβάλι μια από τις καλύτερες παραλίες της Αιτ/νιας

Παραλία βαθυαβάλι  κοντά στη Πάλαιρο Αιτ/νιας απέναντι από τη Λευκάδα μια από τις καλύτερες παραλίες της Αιτ/νιας με τα γαλαζοπράσινα νερά.(φωτο Κώστας Μασαλής) 

διαβαστε περισσοτερα

Καταγγελία για παράνομη εξαγωγή και λήψη αδρανών υλικών στην περιοχή του γηπέδου της Μπαμπίνης (φωτογραφίες).

Από:mytikaspress.
Γίναμε δέκτες επώνυμων καταγγελιών, για παράνομη εξαγωγή και λήψη αδρανών υλικών στην περιοχή του γηπέδου της Μπαμπίνης, από εργολάβο. Η καταγγελία είναι διασταυρωμένη και ως έχουμε υποχρέωση αναδεικνύομαι το θέμα, λέγοντας ότι η υπόθεση της προστασίας του Περιβάλλοντος, είναι πρωτίστως υπόθεση των πολιτών και κυρίως αυτών που ζουν σε αυτές τις περιοχές που συμβαίνουν τέτοιες παράνομες επεμβάσεις, που υποβαθμίζουν το Περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής των εκεί κατοικούντων και μην περιμένουμε από Δημοτικές Αρχές και Κεντρικές Υπηρεσίες να κινηθούν, αν εμείς οι πολίτες δεν κινηθούμε πρώτοι και δυναμικά.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................