Ιουλία Καλλιμάνη 25/7/2018 στην πλατεία της Κωνωπίνας

katounanews
διαβαστε περισσοτερα

415 ενεργά έργα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Δ.Ε

Απ. Κατσιφάρας: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας – Είναι δείγμα αξιοπιστίας Η  κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που αφορά το σύνολο των 415 έργων που εκτελούνται στην επικράτεια της Δυτικής Ελλάδας εγκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
διαβαστε περισσοτερα

Εβδομαδιαίος Προβληματισμός'' Η γραβάτα'' Γράφει: ο Χρήστος Τούμπουρος

«Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Ελένη» Γιώργος Σεφέρης
Η γραβάτα ή λαιμοδέτης ή καπίστρι κατά την Τζουμερκιώτικη λαλιά,«είναι ένα μακρύ ύφασμα το οποίο φοριέται γύρω από τον λαιμό, κάτω από το κολάρο του πουκάμισου και δένεται μπροστά από το λάρυγγα, με τις άκρες του να κρέμονται μπροστά από το πουκάμισο καλύπτοντας τα κουμπιά του. Θεωρείται επίσημο ένδυμα και αξεσουάρ του άνδρα σε ανάλογους εργασιακούς κυρίως χώρους».
διαβαστε περισσοτερα

Εσπερινό ΓΕΛ Αγρινίου.Εγγραφές από Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου

Οι εγγραφές για το Σχ. Έτος 2018-19 στο Εσπερινό ΓΕΛ Αγρινίου θα συνεχιστούν (β΄ φάση) από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (ώρα λήξης 14:00) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr με τους κωδικούς taxisnet. Στο σχολείο μας θα γίνονται οι εγγραφές των μαθητών από Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου και από 6:30-9:30 μ.μ. (Πληροφορίες 2641058280).

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να προσκομιστούν στο Σχολείο τα παρακάτω :


διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ :Kακοκαιρία έως και την Πέμπτη.

Μια άκρως φθινοπωρινή κακοκαιρία βρίσκεται προ των πυλών της χώρας μας, μια εξαιρετικά αξιόλογη μεταβολή του καιρού για την εποχή, η οποία μπορεί να προκαλέσει διαφόρων ειδών προβλήματα. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει κατά τόπους έως και την Πέμπτη, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι γενικευμένες βροχοπτώσεις, οι ισχυρές καταιγίδες και πιθανότατα οι τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα έχουν και ένταση αλλά και διάρκεια και πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε τοπικό επίπεδο λόγω των πλημμυρών που ενδεχομένως να λάβουν χώρα. Τα φαινόμενα των ισχυρών βροχοπτώσεων κατά περιόδους θα αποκτούν γενικευμένο χαρακτήρα σε διάφορα διαμερίσματα της χώρας, με αποτέλεσμα οι επόμενες ημέρες να θυμίζουν καθαρό φθινόπωρο. ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................