ΑΣΤΑΚΟΣ: Καθαρισμός της παραλίας και του λιμανιού από ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε το ΝΑΟΑΣ & το λιμενικό ταμείο.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών συμμετέχει ενεργά στο 30ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΑΛΤΙΝΩΝ

Την Κυριακή 24-6-2018 η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου με τους συλλόγους μέλη της πραγματοποιεί το 30ο Αντάμωμα των Βαλτινών. 
Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών συμμετέχει ενεργά και σε αυτό το αντάμωμα όπως και σε όλα τα προηγούμενα ανελλιπώς.  Το χορευτικό μας τμήμα θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση χορεύντας παραδοσιακούς χορούς. 
Σας καλούμε να είστε όλοι παρόντες για να αναδείξουμε τη χαρά της συλλογικότητας σ' αυτή τη μεγάλη Βαλτινή παρέα. Λεπτομέρεις για την εκδήλωση στα επισυναπτόμενα έγγραφα. 
Περισσότερες πληροφορίες 6977911144 (Ευάγγελος Κ. Τσιούνης)
Σας περιμένουμε.
διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Ξηρομέρου:Πανοραμική θέα από τον Άγιο Γεώργιο (φωτο Διονύσης Πετρόπουλος)

Η θέα από τη περιοχή αυτή είναι μαγευτική. Μπορούμε να ατενίσουμε όλη την ευρύτερη περιοχή, μιας και έχει οπτική επαφή με το Θύρρειο, τη περιοχή των Παλιαμπέλων, τη Βόνιτσα, τη Πάλαιρο, και το παλιό χωριό της Πλαγιάς.


διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ.Κατέστρεψαν τα φυτά που φύτεψε Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού.Έντονη αντίδραση του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, εκφράζει τη λύπη του για τη νοοτροπία και την έλλειψη παιδείας κάποιων ανθρώπων. Όπως όλοι γνωρίζετε, τις προηγούμενες εβδομάδες ο Σύλλογός μας με ομόφωνη απόφαση αγόρασε δέντρα και καλλωπιστικά φυτά και με την πολύτιμη βοήθεια των μελών και άλλων εθελοντών εργάστηκε σκληρά, προκειμένου να ομορφύνει την πλατεία μας και τους γύρω πεζόδρομους. 
Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι κάποιοι προσπαθούν να ξεριζώσουν τα μικρά φυτά, αλλά και ότι σε ένα παρτέρι στον πεζόδρομο έγινε κλοπή του φυτού που είχε τοποθετηθεί εκεί.

διαβαστε περισσοτερα

Διασχίζουμε και τα 9,2 χιλιόμετρα του οδικού έργου Κουβαράς - Μπαμπίνη (βίντεο).

Από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και προς ενημέρωση σας, διασχίσαμε χτες Πέμπτη 21 Ιουνίου και τα 9,2 χιλιόμετρα του οδικού έργου Κουβαράς - Μπαμπίνη, το οποίο έχοντας προϋπολογισμό μελέτης 16.366.115,7 €, δημοπρατήθηκε στις 7.12.2010 με έκπτωση 39,60%, με ποσό σύμβασης εκτέλεσης του έργου 10.225.449,12 € και ανάδοχο του έργου την  ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΤΕ.
Η σύμβαση έκανε δύο χρόνια να υπογραφεί στις 11.1.2013 και από τότε ξεκίνησε η κατασκευή του και κρατά έως σήμερα, με αυτή την στιγμή να τρέχει η 12η παράταση εργασιών προς τον ανάδοχο έως 30.6.2018 και η Περιφέρεια να απειλεί μέχρι και έκπτωση του από το έργο, τώρα που αυτό είναι στα τελειώματα, κάτι που φυσικά δεν συμφέρει κανέναν να συμβεί τώρα.
Αυτή την στιγμή και τα 9,2 χιλιόμετρα είναι ανοικτά και τα έργα πραγματικά είναι στο φουλ (φαίνεται και στο βίντεο), με τα τελευταία 300 μέτρα προς τον κόμβο Κουβαρά να κατασκευάζονται, με το τελευταίο στρώμα ασφαλτομίγματος να πέφτει στα σημεία που απαιτείται, πλαϊνές μπάρες προστασίας να τοποθετούν…
διαβαστε περισσοτερα

Μηχανογραφικό 2018: Ξεκίνησε η υποβολή από σήμερα

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού αρχίζουν σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας

Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό 2018 θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό - θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση). - στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση). - μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακ…
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανακοίνωση για Δημοπράτηση έργου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Δημοπράτηση έργου «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας»

Αγαπητοί Συνδημότες/ Συνδημότισσες, Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το έργο«Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας», συνολικού προϋπολογισμού 3.336.910,56€, θα δημοπρατηθεί την Πέμπτη 19/07/2018 και ώρα 10:00 π.μ. μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Πρόκειται για ένα διδακτήριο ολοήμερης λειτουργίας που περιλαμβάνει:
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ

Το καλοκαίρι (που τυπικά και ουσιαστικά έχει φθάσει) είναι μια εποχή που στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δίνει μια διαφορετική αίσθηση στην ψυχολογία του. Είναι μια εποχή που την αναμένουν   όλοι σαν μάνα εξ ουρανού. Φυσικά οι λογού που (μας) διαφοροποιούν από τις άλλες εποχές είναι πασίγνωστοι και δεν χρειάζεται να αναφερθούν τώρα εδώ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................