Πήραν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι Σχολής Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (τεως ΤΕΙ Πατρών)

Από χαμόγελα και συγκίνηση πλημμύρισε  η κατάμεστη  αίθουσα τελετών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (τέως ΤΕΙ Πατρών) κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς    οι  απόφοιτοιΤμήματος Λογοθεραπείας πήραν τα πτυχία τους.
 Μαζί τους και η συγχωριανή μας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ
διαβαστε περισσοτερα

Σπάνιες Φυλές: Αρχίζουν οι αιτήσεις

1η Πρόσκληση υποβολής αιτημάτων στήριξης στο πλαίσιο εφαρμογής της δράσης 10.1.9 «διατήρηση απειλουμένων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζωών», του υπομέτρου 10.1, του μέτρου 10, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΑΛΤΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2018: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ

διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει με εκδηλώσεις στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην Πάτρα και τον Σύλλογο Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2018), διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, που θα πραγματοποιηθούν στο Μώλο Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
διαβαστε περισσοτερα

Η άλλη ζωή Ποίηση:.Γράφει ο Χριστόφορος Τριάντης*

Από τις βελανιδιές βγαίνουν
οι δολοφονημένοι
με τα ματιά κλειστά στον πόνο
ανεβαίνουν στα δειλινά
να χαιρετίσουν το καλοκαίρι,
ανταμοιβή στην αδικία των θεών.
Κάτι τέτοιες ώρες αγαλλιάζουν
οι κύκλωπες
και οι στοχασμοί
ζεσταίνουν τον χαλασμό.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ :Πρόσκληση στη Θεατρική παράσταση την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

διαβαστε περισσοτερα

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού μελετών για την χωροταξική ανάπτυξη της περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού μελετών με απονομή βραβείων στο πλαίσιο της στρατηγικής χωροταξικής ανάπτυξης της περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας. Το ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, στην τελευταία του συνεδρίαση,  ενέκρινε την υλοποίηση του καινοτόμου διαγωνισμού, που είναι  αντίστοιχος με αυτόν που έχει ήδη προκηρυχτεί για την αξιοποίησης της παραλίμνιας περιοχής Πείρου – Παραπείρου στην ΠΕ Αχαϊας. Η Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας έχει  στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις, για την ανάδειξη του φυσικού τοπίου και της ευρύτερης ενδοχώρας των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου για την  τόνωση της τοπικής οικονομίας.
διαβαστε περισσοτερα

Λίμνη Τριχωνίδα: Πανέμορφες εικόνες από το φακό του Γιάννη Γιαννακόπουλου

Απίστευτα όμορφη η λίμνη Τριχωνίδα μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Μπόνης: Παρέμβαση σχετικά με επενδύσεις και ανάπτυξη στον Αστακό

Μια ανάρτηση  στο blog Ξηρομερο(εδώ) που ανέβασε από το agrinonews μου έφερε στην μυαλό παλιές  αλήστου μνήμης στιγμές και καταστάσεις με την περίφημη αυτή ιστορία της( η του) LPG, Νομίζω ότι όλοι θα θυμόμασταν τις εικόνες και τις σκηνές που διαδραματίστηκαν  εκείνη την εποχή οποί καθε είδους Οικολόγου και #Οικολόγου# είχε την δίκη του θέση  την δική του άποψη  την δική του εκτίμηση για την μόλυνση του περιβάλλοντος Και ποιου περιβάλλοντος; Του Αστακού και των γύρω περιοχών!!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................