Aς τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω...''.

Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στις 21.00', στο Αθλητικό Πολιτιστικό Παλατιανής, στο Ίλιον, Ανδρέα Παπανδρέου και Ισιδώρας, από το Σωματείο Ελληνικ'ών χορών και λαογραφικών ερευνών ''Ελληνική Παράδοση''. Ας είμαστε εκεί, για να τιμήσουμε τη δουλειά των εξαίρετων χοροδιδασκάλων Βασίλη Τσούνη και Έφης Ρούτη.

Όταν χορεύει ο Βασίλης Τσούνης… ΚΑΙ ή Εφη Ρούτη πάλλεται η καρδιά του Ξηρομέρου και της Ηπείρου. Γεννημένος (Ξηρόμερο) χορευτής, δάσκαλος, άνθρωπος. Χαίρεσαι να τους βλέπεις να χορεύουν . Τυχεροί οι μαθητές τους. Οι χορευτικές τους φιγούρες είναι αληθινή μετουσίωση σε έργο τέχνης.



Φωτο από την εκπομπή ''Στην υγειά μας ρε παιδιά''
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Δήμου Αγρινίου για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ΕΟ Αγρινίου – Αντίρριου από τη Γέφυρα Ερμίτσα ως την είσοδο της πόλης.ΚατέθεσεΤο ΚΚΕ

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
Οι βουλευτές Νίκος Μωραΐτης και Νίκος Καραθανασόπουλος
Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Δήμου Αγρινίου για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ΕΟ Αγρινίου – Αντίρριου από τη Γέφυρα Ερμίτσα ως την είσοδο της πόλης.
Αθήνα 15/6/2018
Οι καταθέτοντες βουλευτές
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.Το βιβλίο του Χρήστου Τούμπουρου, ''Με την Ηπειρώτικη λαλιά''

.  Στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15 , 7ος όροφος, όπισθεν Παλαιού Δημαρχείου Αθηνών)....... χθες Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018Η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης,  Υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.παρουσίασαν το βιβλίου του Χρήστου Α. Τούμπουρου «Με την Ηπειρώτικη λαλιά»
 Χαιρετισμό απηύθυναν:Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας Βαγγέλης Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης Νίκος Σπέγγος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Δόσης.
Για το βιβλίο μίλησαν οι :Βαγγέλης Κούτας, Λογοτέχνης Όλγα Σκαρή, Φιλόλογος Κατερίνα Σχισμένου, επιμελήτρια του βιβλίου.

Τη συζήτηση συντόνισε  και διάβασε αποσπάσματα ηΜαρίκα Γκόνη.
Ο Χρήστος Τούμπο
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτη- Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 20/6/2018 και ώρα 20:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Έκτακτη- Κατεπείγουσα Συνεδρίαση την εικοστή (20η) του Μηνός Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα :
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει την Παρασκευή 22/6/2018 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί σε Έκτακτη Συνεδρίαση στις είκοσι δύο (22η) του μήνα Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

Τελετή λήξης των τμημάτων του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου , ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'' ,την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018.

Σας καλούμε στην τελετή λήξης των τμημάτων του Ομίλου μας, ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'' ,την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018.
διαβαστε περισσοτερα

Εμβολιασμός βοοειδών για την αποφυγή οζώδους δερματίτιδας

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι οι βοοτρόφοι της Περιφέρειας που δεν έχουν πραγματοποιήσει επαναληπτικό εμβολιασμό των ζώων τους θα πρέπει να το πράξουν άμεσα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................