Πρώτη θέση για το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου στον Περιφερειασκό Διαγωνισμό Ρομποτικής (φωτο)

Η ομάδα ρομποτικής του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου συμμετείχε στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας «Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής -World Robot Olympiad 2018» που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 16 Ιουνίου, 2018 στην Πάτρα και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία open Δημοτικού.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟΠΙΚΟ ALERT-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΟΥ: Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής

«Εξαφανίσθηκε χωριό ανάμεσα στο Μαχαιρά και στο Καραϊσκάκη του Δήμου Ξηρομέρου. Ονομάζετε Βασιλόπουλο ,την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τα καλά του και ήταν ευδιάθετο .Είχε σώας τα φρένα και δεν υπήρχε λόγος να εξαφανισθεί. Το αναζητούν οι κάτοικοι του και τα ποιο κοντινά του πρόσωπα που το αγαπούν και αγωνιούν για την κατάσταση του.
διαβαστε περισσοτερα

2ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας στην Κατούνα.

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας που θα γίνει στην πλατεία της Κατούνας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30. Επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο κύριος Carlos Martin Cosme, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας CEUCO ο οποίος θα είναι και ο επίσημος κριτής. Ο ο Carlos Martin Cosme θα μας ενημερώσει για τις νέες τάσεις σε γαστρονομία και οινολογία. Κριτής επίσης θα είναι και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής ACROPOLIS, κύριος Κωνσταντίνος Μουζάκης. Η λέσχη ACROPOLIS είναι από τις πιο παλιές, δραστήριες και αναγνωρισμένες λέσχες αρχιμαγείρων της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018 ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5, η προγραμματισμένη συνάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νιας, με  θέμα την διοργάνωση κοινών δράσεων  για την πραγματοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου το Καλοκαίρι 2018, καθώς και την συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων γενικότερων δράσεων για την ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και προβολής της περιοχής μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ ''ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ .ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................