Το Γυμνάσιο Αιτωλικού ένα από τα τρία σχολεία που βραβεύτηκαν ανάμεσα σε 202 της χώρας στον διαγωνισμό «Bravo schools» !

Την Πέμπτη 07/06/2018 το Γυμνάσιο Αιτωλικού συμμετείχε στη μια μεγάλη γιορτή αφύπνισης και συμμετοχής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε  στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Οι μαθητές παρουσίασαν την εκπαιδευτική τους πρόταση   έτσι όπως την εκπόνησαν στο πλαίσιο της δράσης «Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους –Roots are Routes», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τον κοινό στόχο, να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Ταυτόχρονα το Γυμνάσιο Αιτωλικού κατέθεσε συμμετοχή στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Bravoschools» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ για τους 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Φ.14/ΕΑ/163317/168423/Δ1). Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

«Ανοίγουν» νέες προσκλήσεις ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με συνολικό προϋπολογισμό 21 εκατ ευρω

Σημαντικά κονδύλια που ξεπερνούν τα 21.000.000,00 ευρώ κινητοποιούνται με τρεις νέες προσκλήσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» χρηματοδοτούνται η προμήθειαιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κοινωνικές υποδομές για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες αλλά και έργα εκσυγχρονισμού δικτύων ύδρευσης.
διαβαστε περισσοτερα

«Θετική έκβαση αιτήματος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου για την συντήρηση του δρόμου Βαλόστρατο στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου»

ΘΕΜΑ: «Θετική έκβαση αιτήματος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου για την συντήρηση του δρόμου Βαλόστρατο στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου»
Στις 30/5/2018 η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ έστειλε αίτημα με το υπ’ αριθ. πρωτ. 186/30.5.2018 έγγραφό της, προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το οποίο ενημέρωνε για τα προβλήματα του δρόμου που υπάρχουν στη θέση Βαλόστρατο στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου και αιτούνταν την παρέβαση της Περιφέρειας  με σκοπό τη συντήρηση του εν λόγω δρόμου, μιας και πρόκειται για δρόμο πολυσύχναστο και σπουδαίας σημασίας για την περιοχή.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 18.06.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Δέκατη Όγδοη (18η)του Μηνός Ιουνίουτου έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα.
διαβαστε περισσοτερα

Ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Η προσπάθεια δημιουργίας ηλεκτροκίνητων μονοθέσιων οχημάτων, υψηλών επιδόσεων, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων αποκλειστικά από φοιτητές, που  έχει αποσπάσει δύο πρώτα βραβεία σε αντίστοιχους διαγωνισμούς μεταξύ παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίων, αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και  Περιβάλλοντος Νίκου Μπαλαμπάνη με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Δημήτρη Μούρτζη Διευθυντή του Εργαστηρίου Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων - Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

Greek Party στο Lagoon στη Λευκάδα

Το αγαπημένο σας Party κάθε Πέμπτη πλέον όλο το καλοκαίρι θα σας διασκεδάζει στο Lagoon.

Αυτήν την Πέμπτη Guest θα είναι ο Γιάννης Σοφιλλάς..Live

Άκρως Ελληνική βραδιά
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα .Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987

Η 14η Ιουνίου 1987 είναι ημερομηνία - ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................