Αναγγελία υψηλών θερμοκρασιών και ισχυρών ανέμων – Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς

Αυξημένη προσοχή ζητά από τους πολίτες για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, εφιστά την προσοχή στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους προς αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια οφειλόμενη σε εργασίες στην ύπαιθρο, καθώς επίσης, και για τη λήψη μέτρων προστασίας του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου, λόγω υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών νοτιοανατολικών ανέμων.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία, να ανταμειφθούν οι κόποι τους και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο βήμα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Εύχομαι σε όλους τους γονείς καλή δύναμη και τους προτρέπω να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά σε κάθε τους βήμα, γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας, καθώς επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους.
Καλή Επιτυχία!!!
Γαλούνης Ερωτόκριτος
Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Ομοφώνα θετική η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Όρεων για τη Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας

Δελτίο Τύπου Στη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Όρεων παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς τη συζήτηση επρόκειτο να απασχολήσει η Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας, έργο που είναι ενταγμένο στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ)  Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίου του συμπατριώτη μας Αθανασίου Γραμμένου «Ορθόδοξος Αμερικανός» στο Αρχοντικό Μπενιζέλου στην Πλάκα

Στην κατάμεστη στο Αρχοντικό Μπενιζέλου στην οδό Αδριανού 96 στην Πλάκα,όπου επέλεξε ο κ. Αθ. Γραμμένος να ξεκινήσει το ταξίδι του βιβλίου του, συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί, πολιτικοί, συμπατριώτες Ξηρομερίτες όπου και η καταγωγή του συγγραφέα(Ρίγανη Ξηρομέρου) άνθρωποι των γραμμάτων για να τιμήσουν ένα νέο επιστήμονα στην παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο: «Ορθόδοξος Αμερικανός». Διδακτορική διατριβή του Διδάκτορα Αθανάσιου Γραμμένου από τις εκδόσεις επίκεντρο.
Με τη ευγενική στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................