Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας «ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 16:00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5,  104 31 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 6972660909 – 6944946873 e-mail: papadatounews@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας«ο Άγιος Νικόλαος»  διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 16:00
διαβαστε περισσοτερα

Στο Δήμο Ξηρομέρου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα 05/06/2018 στο γραφείο του στον Αστακό ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γαλούνης Ερωτόκριτος με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, συνοδευόμενος από τον Β' βοηθό του, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Τσούρα και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αιτωλίας Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Τσαμπικούνη.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ 2018 (Γνωρίστε τα χωριά, τις παραλίες, τα μνημεία της φύσης) Γράφει ο Βαγγέλης Κουτιβής.

Ο νέος Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας γεωγραφικά αποτελεί ένα κομμάτι της Ακαρνανίας αλλά και το μισό της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου.  Το μεγαλύτερο μέρος του βρέχεται από τον Αμβρακικό κόλπο ξεκινώντας από το Λουτράκι Κατούνας και φτάνει έως το Άκτιο που ξεκινάει το Ιόνιο Πέλαγος μέχρι την Πάλαιρο σύνορα με Μύτικα.
διαβαστε περισσοτερα
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Η σημερινή ημέρα (2018) είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της μόλυνσης από τα πλαστικά. https://www.sansimera.gr
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε«Ανοίγει» η πρόσκληση για ενεργειακή αναβάθμιση ,δημοσίων κτιρίων

Δελτίο Τύπου «Ανοίγει» η πρόσκληση για ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων Μέσα στις επόμενες ημέρες «ανοίγει» μία ακόμη  σημαντική πρόσκληση για την ενεργειακή αναβάθμιση ενεργοβόρων δημοσίων κτιρίων (πλην νοσοκομείων) που βρίσκονται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε  3.064.545 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης, στην 2ήμερη εκδρομή των Κωνωπινιωτών !

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργάνωσε ψυχαγωγική - προσκυνηματική εκδρομή το Σαββατοκύριακο 2/3 Ιουνίου Μετέωρα - Καλαμπάκα - Περτούλη - Ελάτή - Πύλη και Λίμνη Πλαστήρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μετά από την αναβληθείσα, λόγω μη απαρτίας, Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό, προσκαλεί τα μέλη του σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 20.00 (η ώρα άλλαξε μετά από παράκληση αρκετών μελών) στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου με θέματα: Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Οικονομικός απολογισμός. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για τη συνέχεια της ομάδας. Εκλογή  νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

                                          Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................