Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις είκοσι πέντε (25η) του μηνός Μαΐου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010:
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από την ζωή ο Χάρρυ Κλυνν,

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Χάρρυ Κλυνν, άφησε την τελευταία του πνοή στα 78 του χρόνια. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/pethane-o-chary-klyn/
διαβαστε περισσοτερα

Του Αγίου Κωνσταντίνου σήμερα ας ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Πάτερ Κων/νο Φλωρόπουλο

Του Αγίου Κωνσταντίνου σήμερα ας ευχηθούμε χρόνια πολλά και στον άξιο εφημέριο  του χωρίου μας & πρώην καθηγητή μας στο Γυμνάσιο -Λύκειο Φυτειών πάτερ. Κων/νο Φλωρόπουλο (παπακώστα)  να είναι πάντα γερός και δυνατός.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Παρακαλούνται οι γονείς των οποίων τα παιδιά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συμπληρώσουν τριάντα (30) μήνες ζωής μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευσηνα προσέλθουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να παραλάβουν την αίτηση και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη συγκίνηση διοργανώθηκε η ημέρα μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων στον Άγιο Νικόλαο Ακτίου- Βόνιτσας

Εκδήλωση μνήμης διοργανώθηκε στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας η εκδήλωση διοργανώθηκε στην πλατεία δίπλα στο μνημείο, με αφορμή την ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαΐου.
διαβαστε περισσοτερα

Πατιόπουλο Βάλτου-Σύντεκνο(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Στα καταπράσινα Αλπικά δάση στα Όρη Βάλτου -στα σύνορα 'Αρτας & Αιτ/νίας- βρίσκεται το χωριό του ιστορικού Σύντεκνου, το Πατιόπουλο.

διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κων/νου - Επίλεκτοι Κέρκυρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κων/νου Αγρινίου- Επίλεκτοι Κέρκυρας που ήταν αφιερωμένος στον εορτασμό της μνήμης των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης καθώς και στις επετειακές εκδηλώσεις για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού (1919) και την μαρτυρική πορεία των Μικρασιατών Προσφύγων (1922). Για την ιστορία το σκορ ήταν 0-1

Κώστας Μασαλής
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................