Λαϊκή Συνέλευση στον Μύτικα την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα καλεί τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Αλυζίας, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μύτικα και όλους τους κατοίκους και φορείς του Μύτικα, στην Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του κ. Κώστα Τζεφρώνη (Καραμέλας), την Κυριακή 20/5/2018 και ώρα 10:30 π.μ., για ενημέρωση όσον αφορά το θέμα για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μύτικα και κατόπιν θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία.
Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα Ιωάννα Βέρρη
διαβαστε περισσοτερα

video:Νέα διεθνής διάκριση για το πολυβραβευμένο πλέον βίντεο του ΕΟΤ “Greece- A 365-Day Destination”.

H Ελλάδα έλαβε το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού, και το πρώτο στην Ευρώπη, στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate,(Μαρτιος 2018) στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB, όπου η Ελλάδα έχει δυναμική παρουσία.

Θερμά συγχαρητήρια! 

https://bit.ly/2p7bcOH

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Andonis Theocharis Kioukas
διαβαστε περισσοτερα

Η Μεσογειακή, παράκτια ποδηλατική διαδρομή περνά από τη Δυτική Ελλάδα - Ενημερωτική Συνάντηση για θέματα Ποδηλατικού Τουρισμού στο πλαίσιο του έργου MedCycleTour

Ενημερωτική συνάντηση για το  έργο Medcycletour, που αφορά τις Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Το ευρωπαϊκό έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ το χωριό μας

Φωτογραφικό υλικό από το χωριό μας τη Μπαμπίνη μας ζήτησαν Μπαμπινιώτες που βρίσκονται μακριά από χωριό και κυρίως στο εξωτερικό οι οποίοι κρατούν  βαθιά χαραγμένες εικόνες και στιγμές από  την ζωή στο χωριό μας,αλλά και συγχρόνως  νοσταλγία. 

διαβαστε περισσοτερα

ΛΙΜΝΗ ΑΜΒΡΑΚΙΑ (VIDEO ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Η Αμβρακία είναι λίμνη της Αιτωλοακαρνανίας ευρισκόμενη μεταξύ του Αγρινίου και της Αμφιλοχίας. Απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από τη λίμνη του Οζερού.
Έχει μέγιστο μήκος 13,8 χλμ, πλάτος 3,8 χλμ και μέγιστο βάθος 40 μ. Χαρακτηριστικές όμως είναι οι έντονες διακυμάνσεις στη στάθμη του νερού και στην έκταση που καταλαμβάνει, κατά τη δεκαετία μάλιστα του '90 το τμήμα της που βρίσκεται από την πλευρά της γέφυρας προς την Αμφιλοχία σχεδόν χάθηκε από τη μείωση της ποσότητας του νερού. Υπέροχες εικόνες μαγικές από τη λίμνη Αμβρακία σε ένα καταπληκτικό video του Βασίλη Παπαμήτσου (βόλτα -ψάρεμα στη λίμνη και στο αυλάκι- 2014)
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου εμπνέονται από αυτά…

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου εμπνέονται από αυτά… Γράφει η δρ. Μαρία Ν. Αγγέλη
ΠΩΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΗ ΑΓΑΠΗ Εβγάτε αγόρια 'ς το χορό, κοράσια 'ς τα τραγούδια, πέστε και τραγουδήσετε πώς πιάνεται γη αγάπη.  Από τα μάτια πιάνεται, 'ς τα χείλια κατεβαίνει,  κι' από τα χείλια 'ς την καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει.
[Ν.Γ. Πολίτη, Δημοτικά τραγούδια, Εκλογαί από τα τραγούδια του Ελληνικού λαού, Αθήναι].
    Φέτος, το σχολικό έτος 2017-2018, για δεύτερη χρονιά υλοποιείται σταΓυμνάσια της Eλλάδας Θεματική Εβδομάδα με τίτλο: «Σώμα και Ταυτότητα». 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................