Λίμνη Αμβρακία...το πέλαγος !

Λίμνη   Αμβρακία.... το πέλαγος  !  Μία περιοχή της πατρίδας μας, με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, που αξίζει της προστασίας μας !

διαβαστε περισσοτερα

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση ζημιών των γεφυριών Τέμπλας και Αυλακίου

Υπογράφτηκε σήμερα, Τρίτη 15 Μαΐου 2018, από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά και τον ανάδοχο του έργου, την εργοληπτική επιχείρηση «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΚΑΒΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ», που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σακαβέλλα, η σύμβαση για την αποκατάσταση ζημιών των γεφυριών Τέμπλας και Αυλακίου προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.
Τι προβλέπεται να κατασκευαστεί
Οι εργασίες αποκατάστασης που προβλέπονται να γίνουν στο γεφύρι της Τέμπλας είναι:
διαβαστε περισσοτερα

2 συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Ειδική Συνεδρίαση την δεκάτη ενάτη (19η) του Μηνός Μαΐου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδος Σάββατο και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 163 παρ.4 Κ.Δ.Κ. του Ν. 3463/2006, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα :
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΊΝΗ

Ήρθαν και εφέτος η πελαργοί στη Μπαμπίνη. Επιλέγουν τα χωριά μας  να ζήσουν και να αναπαραχθούν λόγω των ιδανικών περιβαλλοντικών συνθηκών.
διαβαστε περισσοτερα

Η Αγγελική Τσόλη* απεφοίτησε χθες 14 Μαϊου από το Ινστιτούτο Τεχνών του Πανεπιστήμιου Σικάγου της Αμερικής....

Η Αγγελική Τσόληαπεφοίτησε χθες 14 Μαϊου από το Ινστιτούτο Τεχνών του Πανεπιστήμιου Σικάγου της Αμερικής(Μεταπτυχιακό Τμήμα Ινστιτούτο Τεχνών του...)
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 19 Μαίου και ώρα 18:00 Εθνικό στάδιο Αγρινίου φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι ΑΕΚ Αγίου Κων/νου - Μικτοί Παλαιμάχων Κέρκυρας

Σάββατο 19 Μαίου και ώρα 18:00 Εθνικό στάδιο Αγρινίου φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι ΑΕΚ Αγίου Κων/νου - Μικτοί Παλαιμάχων Κέρκυρας αφιερωμένος στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης των Ισαποστόλων Κων/νου & Ελένης καθώς και στις επετειακές εκδηλώσεις για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού (1919) και την μαρτυρική πορεία των Μικρασιατών προσφύγων (1922).

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................