Ξεκίνημα με βολή στα 80,33 μ. για τον Γιάννη Κυριαζή

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν έκανε σήμερα ο Γιάννης Κυριαζής, ο οποίος μετείχε στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα στο Τενεσί.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλ/νίας «Δημήτρης Ψαθάς» και τον Δήμο Αγρινίου.

διαβαστε περισσοτερα

gusto di Gresia Παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα στο Κολωνάκι (και Ξηρομερίτικες γεύσεις)

Ξηρομερίτικες γεύσεις στη καρδιά του Κολωνακίου από τους συμπατριώτες μας Θανάσης Νίκου απ την Κατούνα και ο Πάνο Κασόλα απ το Μοναστηράκι Ξηρομέρου.
Στα ράφια του gusto di Gresia θα βρείτε αποκλειστικά παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα .Είναι ένα απλό και σύγχρονο delikatessen,  που μπορείτε να ψωνίσετε από τυρί και αλεύρι μέχρι είδη πρώτης ανάγκης.

διαβαστε περισσοτερα

Δημιουργία BlogSpot στο διαδίκτυο από το Σύλλογο Αστακιωτών Αθήνας

Αγαπητοί  Συμπατριώτες
Σε λίγες ήμερες ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών θα έχει θέσει σε λειτουργιά την ιστοσελίδα του(blogspot) .Είναι μια  πρωτοβουλία που αποφασίσαμε σαν Δ/Σ δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους Αστακιώτες να εκφράζονται , να ενημερώνονται , να ρωτούν ,να θέτουν τους προβληματισμούς τους  αλλά και να προτείνουν οτιδήποτε θεωρούν χρήσιμο και ευεργετικό για την προβολή του Αστακού .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ:Γρίμποβο 14 Μαιου 1897 παλαιό ημερολόγιο

Γρίμποβο Άρτας 1897.

14 Μαΐου 1897. Παλαιό ημερολόγιο.


(Από το βιβλίο ¨"Η Λεγεώνα του Μπερτιέ"- la legione  Bertie) “Το πρωί μπήκαμε ΑΡΤΑ που  έβρεχε συνεχώς για 12 μέρες . Η λεγεώνα μας πέρασε την πρώτη γραμμή και έφτασε στην δεύτερη απέναντι από το Τουρκικό πυροβολικό. Ο Ελληνας Συνταγματάρχης Μάνος συναντήθηκε με τον Ιταλό συνταγματάρχη Μπερτιέ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................