Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στις 14 & 15 Μάη 2018 στην Αθήνα

Στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Λαμπρινής (Τραλλέων & Ωρωπού – Λαμπρινή), τη Δευτέρα 14 Μάη 2018, ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και Αρτοκλασία ενώ την Τρίτη 15 Μάη 2018 το πρωί, Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη. Μια ευκαιρία για όσους δεν μεταβούν στο χωριό, να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου που υπάρχει στη συγκεκριμένη Εκκλησία.
Για όσους χρησιμοποιήσουν τα Μ.Μ. Μεταφοράς εξυπηρετεί η γραμμή νούμερο 5 του ΤΡΟΛΕΪ «ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ». Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Υ.Γ. Μετά το τέλος του Εσπερινού όσοι συγχωριανοί και φίλοι το επιθυμούν μπορούν να περάσουν το υπόλοιπο της βραδιάς στην ταβέρνα του συγχωριανού μας Σταμάτη Κουτσιούμπα "Το μπεγλέρι του Νικόλα" Κρώμνης 2-4, Ριζούπολη. Τηλ:210 2533664.

διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" από τις 10 έως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Σήμερα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων!

Θα ακολουθήσει μπουφές από όλες τις περιφέρειες.

Σας περιμένουμε όλους εκεί με Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες, εκθέματα από λαογραφικά μουσεία και πολλά ακόμη!
Για 4 ημέρες το Περιστέρι γεμίζει με αρώματα, γεύσεις & εικόνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι της περιοχής.Μαζικό συλλαλητήριο στην Αμφιλοχία για τα οξυμένα προβλήματα των κτηνοτρόφων (φωτο-βιντεο)

Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μάη, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και τους Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγουςτης ευρύτερης περιοχής, στο κόμβο Αμφιλοχίας, ως μια πρώτη απάντηση δράσης των κτηνοτρόφωνενάντια στις εξευτελιστικές τιμές στο γάλα και το κρέας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................