Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς &Νήσων τίμησε την Έλενα Σερεπίσου και το Σύλλογο ΑΓΑΠΩ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ(Φωτο)

Ο Σύλλογοs ''ΑΓΑΠΩ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ'' για 15 ημέρες θα είναι το επίκεντρο της έκθεσης Τέχνης & Αγάπης που θα πραγματοποιηθεί από τους Έλληνες & Ξένους Δημιουργούς GFC στη MegArt Gallery στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων από 5 έως 20 Μαίου 2018 !Κασομούλη 102 Αθήνα μετρό Αγ. Ιωάννης!! 
Σήμερα Σάββατο στα εγκαίνια της έκθεσης τιμήθηκε  με αναμνηστικό έπαινο από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η συμπατριώτισσα μας και πρόεδρος του Συλλόγου ''ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ'' Έλενα Σερεπίσου 
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ!!!

Με γκολ του Κώστα Μπαρμπαρούση στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος η ομάδα του Melbourne Victory κατέκτησε το Grand Final of the Hyundai A-League..
Σε πελάγη ευτυχίας όλη η ομογένεια της Αυστραλίας για τον Κώστα Μπαρμπαρούση που είναι πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων και εφημερίδων.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης κατάγεται από την Τρύφου είναι γιός του Νίκου Μπαρμπαρούση βασικό στέλεχος της Α.Ε.Τ. ΤΡΥΦΟΥ την δεκαετία του 1980
Μια Φωνή από τα χωριά μας
διαβαστε περισσοτερα

Η Θεατρική παράσταση ''Η Ευθαλία του Γαλατά''Κυριακή 6 Μαΐου 2018 αίθουσα Δημαρχείου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ:Kάλεσμα σε κινητοποίηση στον κόμβο Αμφιλοχίας την Τετάρτη 9 Μάη στις 11.00 π.μ., ως μια πρώτη απάντηση δράσης των κτηνοτρόφων ενάντια στις εξευτελιστικές τιμές στο γάλα και το κρέας

Συνάδελφοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δίνουμε μαχητικό παρών στην κινητοποίηση στον κόμβο Αμφιλοχίας την Τετάρτη 9 Μάηστις 11.00 π.μ., ως μια πρώτη απάντηση δράσης των κτηνοτρόφων ενάντια στις εξευτελιστικές τιμές στο γάλα και το κρέας.
διαβαστε περισσοτερα

Οι ομορφιές του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ο ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΣΕΠΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο καταρράκτης Σεπετός, βρίσκεται στο Μοναστηράκι Ακτίου- Βόνιτσας. Χωρίς αμφιβολία ο καταρράκτης, ένα εξαίσιο δημιούργημα της φύσης, μαγεύει και εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμος του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενεί το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαικών χορών.

Για πρώτη φορά ο Ιστορικός Δήμος του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενεί το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαικών χορών. 
Την Κυριακή 6 Μαίου και ώρα 10.30.στη Κεντρική Πλατεία Θέρμου.

Συμμετέχουν 13 Χορευτικές ομάδες από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες Καλή Επιτυχία !!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗN ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΦΥΤΕΙΕΣ - ΜΠΑΜΠΙΝΗ - ΜΑΧΑΙΡΑ – ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ – ΠΡΟΔΡΟΜΟ -ΒΛΥΖΑΝΑ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ – ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - ΑΣΤΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ – ΚΑΝΔΗΛΑ – ΠΑΛΑΙΡΟΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛ: 2646041823 ΚΑΙ 2646041704.
ΜΟΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ.
διαβαστε περισσοτερα

Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση του 4ου ΓενικούΛυκείου Αγρινίου στον Πειραιά(φωτο)

Στη κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων του ΠΕΙΡΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (οδός Καραίσκου 104-Πειραιάς), χθες  Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, ώρα 07.00 το απόγευμα στην Αίθουσα η θεατρική ομάδα του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου παρουσίασε το σπουδαίο έργο ''Αγγέλα'' του συγγραφέα Γιώργου Σεβαστίκογλου σε σκηνοθεσία  επιμέλεια των καθηγητών  Χρήστου Παναγιώτου  -Τάχα Ουρανία-Κοσμά Βασιλική .

Οι μαθητές/τριες του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την καταπληκτική τους ερμηνεία και την υπέροχη σκηνική τους παρουσία  και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  όπως επίσης πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................