ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ)

διαβαστε περισσοτερα

17 εργοληπτικές εταιρίες κατέθεσαν οικονομική προσφορά για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στην Κλεισούρα – Προχωρά ο διαγωνισμός

Προχωρά ο διαγωνισμός για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων, που έχουν σημειωθεί στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, έργο προϋπολογισμού 1.650.000€.  Σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού με την κατάταξη των εταιριών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.
διαβαστε περισσοτερα

Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία -Διαδικασία &δικαιολογητικά (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο σχετικά με την ημερομηνία έναρξης εγγραφών και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα δημοτικά σχολεία εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα στην εγκύκλιο σημειώνεται:
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση στις είκοσι εφτά (27η) του μήνα Απριλίου του έτους 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν. 3463/2006 σε συνάρτηση με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

Προ των πυλών η δημοπράτηση της εργολαβίας-σκούπας για την Αμβρακία Οδό

Τις επόμενες μέρες βγαίνει η δημοπράτηση για την εργολαβία σκούπα που θα ολοκληρώσει τα έργα του Αυτοκινητόδρομου της Αμβρακίας Οδού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com η εργολαβία ύψους περίπου 150εκατ.ευρώ θα έχει διάρκεια περίπου 3 χρόνια και θα δοθεί μία προτεραιότητα στη λεγόμενη 4η εργολαβία (η νότιο-δυτική παράκαμψη Αμφιλοχίας) που είναι και το πιο προχωρημένο τμήμα του άξονα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ :Παγκόσμια ημέρα χορού Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΊΟΥ ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΊ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΝΑ ΤΙΜΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΉ ΣΕ ΈΝΑ ΤΡΑΝΌ ΓΛΈΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΊ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................