Sugar Mama.... Σπιτικές γεύσεις από την Μπαμπινιώτισα Αρετή Κολώνια

Το Sugar Mama δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για να προσφέρει χειροποίητες νόστιμες σπιτικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις φτιαγμένές με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Εδώ θα δείτε και από κοντά όλες τις γλυκές και αλμυρές γεύσεις να δημιουργούνται όχι μέσα από τις συνηθισμένες open kitchen που συναντάτε σε γνωστά ζαχαροπλαστεία αλλά σε μια σπιτική και πεντακάθαρη κουζίνα που θυμίζει την δική σας σπιτική κουζίνα.
διαβαστε περισσοτερα

Στην αναμονή η Αιτωλοακαρνανία για Αμβρακία Οδό και σύνδεση με Λευκάδα

Στην αναμονή βρισκεται η Αιτωλοακαρνανία και μαζί της οι περιοχές της Λευκάδας, της Πρέβεζας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας. Ο λόγος δεν είναι από τα δύο μεγάλα οδικά έργα συνολικού κόστους 207εκατ.ευρώ της περιοχής που θα βελτιώσουν τις μεταφορές σε όλη την περιοχή. Μιλάμε για τα έργα της ολοκλήρωσης του...
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία και συμμετοχή και φέτος τα Λαζάρια στη Ματαράγκα (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων  και παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα «Λαζάρια 2018»που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίουσε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκαςκαι τη συμμετοχή του Συλλόγου Λαζαράδων – Φουστανελοφόρων. 

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Πασχαλινές ευχές από το κρεοπωλείο ''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ'' Κώστας Μασαλής

Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

*Eυτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και… ελεύθεροι είναι οι γενναίοι(Του Βασίλη Φωτάκη)

*Eυτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και…
ελεύθεροι είναι οι γενναίοι



Στον απόηχο της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, των εκδηλώσεων τιμής στο Μεσολόγγι στην μνήμη των εξοδιτών και ανάμεσα σε μια ατμόσφαιρα ανασφάλειας, εσωτερικής αναστάτωσης και αβεβαιότητας, αναζητείται η εθνική ομοψυχία και ενότητα του Ελληνισμού. Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου καλούνται να ανορθώσουν το ηθικό των πολιτών αλλάζοντας ριζικά τη λειτουργιά του πολιτικού συστήματος, τονώνοντας τους θεσμούς της διαφάνειας και του κράτους. Επιστρέφοντας παράλληλα τμήμα της αξιοπιστίας του και της αξιοπρέπειας των προσώπων που θα κληθούν να το υπηρετήσουν. Οι υγιείς πνευματικές δυνάμεις του τόπου έχουν τον πρώτο λόγο για μια νέα εθνεγερσία προς ένα ιστορικό μας μετασχηματισμό αποστρέφοντας τον ισοπεδωτικό πολιτικό αμοραλισμό των σύγχρονων Ηρόστρατων. Απαιτείται τόλμη για θέσεις όπως:
διαβαστε περισσοτερα

Εξαιρετική η θεατρική παράσταση "ο κύκλος με την κιμωλία στον Καύκασο " από τη θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου(φωτο Γιάννης Γιαννακόπουλος).

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο«ο κύκλος με την κιμωλία στον Καύκασο » του Μπέρτολτ Μπρεχτ, παρουσίασε χθες παρασκευή 31Μαρτίου 2018, η θεατρική ομάδα μαθητών Αστακούμε εξαιρετική επιτυχία και απέσπασανζεστό χειροκρότηματων θεατών,στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.υπόκαθοδήγηση του Λάμπρου Πιτσούλια 
Συγχαρητήρια στους μαθητές του Αστακού που για τις καταπληκτικές τους ερμηνείες, καθώς και σε όλους τους συντελεστές τις παράστασης.
Δείτε πολλές φωτο
διαβαστε περισσοτερα

Το έθιμο του Λαζάρου στο Ξηρόμερο

Σάββατο του Λαζάρου!Σε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου, τα παιδιά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι καιτραγουδούσαν «το Λάζαρο». Το τραγούδι συνοδεύονταν από το«Λάζαρο» που έφτιαναν τα παιδιά, από ένα κοντάρι στο οποίο τοποθετούσαν ένα κυκλικό στεφάνι, που πάνω του κρεμούσαν τακαλύτερα κύπρια, το στόλιζαν με λουλούδια και το κουνούσαν ρυθμικά δεξιά και αριστερά, ώστε τακύπρια να ηχούν αρμονικά ως υπόκρουση στο τραγούδι…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................