Γιορτή τίτλου για τον ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Τελευταίο ματς της χρονιάς και γιορτή τίτλου! για τον ΠΑΣ Θύελλα την Κυριακή 18 Μαρτίου .ωρα 15:00 2018 στο γήπεδο της Παλαίρου με τον - Α.Ο Μύτικα  .Καθώς η ομάδα του Μοναστηρακίου είναι ήδη  Πρωταθλητές 2018 της Β' ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Καλό Ταξίδι φίλε Ηλία

Θλίψη στην Πάτρα-  Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα
Ο εκλιπών βύθισε στο πένθος το αχαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών και αποτελούσε μέλος της επιτροπής διαιτησίας.
¨Ηταν παντρεμένος με τη Δώρα(κόρη της συγχωριανής μας Μαρίας Ηρακλή Τσακαλογιάννη), με την οποία απέκτησαν την 9χρονη Χριστίνα. Εργαζόταν ως λογιστής σε κατασκευαστική εταιρία."Εφυγε" από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 51 ετών, μετά απο γενναία μάχη. Το βράδυ της Πέμπτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το στενό του οικογενειακό φίλο και Τάκη Ανδριόπουλο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ :ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ" Η ΣΑΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 9 ΜΠΟΦΟΡ

Πολύ "περίεργο" αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το καιρικό coctail θα είναι τέτοιο που θα έχουμε εμφάνιση πολλών καιρικών φαινομένων μέσα σε λίγες ώρες. Το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η αυξημένη σε συγκεντρώσεις σκόνη από την Αφρική που θα βρεθεί πάνω τον Ελλαδικό χώρο αλλά και οι θυελλώδεις νοτιάδες που θα αγγίζουν ακόμη και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε-Πρόγραμμα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την  Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα  με το ετήσιο Σχέδιο Δράσης  Πρόληψης, Ενημέρωσης και Προαγωγής Υγείας των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2018, υλοποιεί  πρόγραμμα σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (εθισμός στο διαδίκτυο), την παιδική παχυσαρκία , την υγιεινή διατροφή και ατομική υγιεινή,  το οποίο έχει λάβει την έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε ο Π/Υ του Δήμου Ξηρομέρου για το Οικ. Έτος 2018

διαβαστε περισσοτερα

Αφιέρωμα στο Κλέφτικο Τραγούδι-Εκδήλωση της Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για τις ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ 2018.

διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα του Συλλόγου φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος ''η Αμαδρυάδα''Με θέμα: κοινή δράση για την προστασία της βελανιδιάς και του περιβάλλοντος του Ξηρομέρου.(Σάββατο 17 Μάρτη 2018, και ώρα 10π.μ)

Σύσκεψη Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Σάββατο 17 Μάρτη 2018, και ώρα 10π.μστα γραφεία της 
ΟΠΣΥΞ, Πατησίων 5 Ομόνοια, καλούνται τα μέλη 
των Δ.Σ των πολιτιστικών συλλόγων της 
Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και οι ομοσπονδίες των 
πολιτιστικών συλλόγων του νομού και 
διαβαστε περισσοτερα

Πάμε για σπιράγγια ( σπαράγγια);

Δεν θα μαντέψουμε τα μάζεψε!!!!!

Τα σπιράγγια-έτσι τα λέμε στο Ξηρόμερο-είναι οι βλαστοί από το  ομώνυμο αγκαθωτό αναρριχόμενο φυτό.
Είναι αυτοφυές και  φυτρώνει σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

διαβαστε περισσοτερα

Ανοιξιάτικα τοπία (από τον Αχελώο, τη λίμνη Οζερός και το βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.)

Με πάθος για την φύση και με μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία, η συμπατριώτισσά μας Ανθή Γεωργίου – Ντάφα, ήρθε πριν λίγες μέρες στο χωριό μας ενώ παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να φωτογραφίσει τοπία στον Αχελώο, τη λίμνη Οζερός και το βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................