Ζωή Γιαβρή: Η Ελληνίδα επιστήμονας(Με καταγωγή από τον Αστακό) που είναι υποψήφια για Ευρωπαία της χρονιάς

ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 122 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Ζωή Γιαβρή, συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας Advantis Medical Imaging, είναι ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ για να κατακτήσουν το «Βραβείο Καινοτόμων Γυναικών 2018» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις γυναίκες έως 30 ετών. Κάθε μία υποψήφια έχει υπάρξει ιδρύτρια ή συνιδρύτρια κάποιας πετυχημένης καινοτόμου εταιρείας στην Ευρώπη. Στόχος του βραβείου είναι ενθαρρύνει την εφαρμοσμένη καινοτομία μεταξύ των γυναικών, καθώς ενώ υπάρχουν πολλές γυναίκες ερευνήτριες στην ΕΕ, είναι ακόμη πολύ λίγες όσες εφαρμόζουν τις ιδέες τους στην πράξη και δημιουργούν καινοτόμες επιχειρήσεις.
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΏ
διαβαστε περισσοτερα

12+1 λόγοι που ο νομός Αιτωλοακαρνανίας μας γοητεύει…

«Τα Κάστρα της Αιτωλοακαρνανίας»
Ειλικρινά ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι τόσο μεγάλος και έχει τόσα πράγματα να εξερευνήσεις, που και 100 λόγους να γράψεις δεν θα ήταν αρκετοί! Επιλέξαμε όμως αναγκαστικά 13.… 1. Γιατί είναιο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της Ελλάδας…και έχει άπειρα πράγματα να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις! (ούτε μπορείς να φανταστείς πόσα!) 2. Γιατί είναι ένας νομός με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, με πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και πολλά ιστορικά μνημεία, που θα κρατήσουν αδιαμφισβήτητα αμείωτο το ενδιαφέρον σου! 3. Γιατί περισσότερα Κάστρα μαζεμένα όλα σε ένα νομό, δε θα βρεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα! Το κάστρο της Ναυπάκτου, το κάστρο-φρούριο του Μεσολογγίου, το κάστρο της Βόνιτσας, το κάστρο-πύργος της Παραβόλας, το κάστρο Κεχροπούλα, το κάστρο του Γρίβα και μερικά πιο μικρά ακόμα, σε περιμένουν να περάσεις τις πύλες τους και να τα εξερευνήσεις! Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ξανά κωδικοί αποδείξεων για αφορολόγητο αγροτών

Μετά από δύο χρόνια στη φορολογική δήλωση 2018 ενεργοποιούνται ξανά οι κωδικοί 049 και 050 που περιλαμβάνουν τις δαπάνες που έγιναν με πλαστικό χρήμα και εξασφαλίζουν στους αγρότες την έκπτωση φόρου 1.900-2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο 8.636 – 9.550 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα από τα πανέμορφα ακαρνανικά όρη ! (φωτο Παναγιώτης Τσούτσουρας)

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, όταν ο ήλιος χάνεται για να έρθει η νύχτα αφήνοντας πίσω στον ουρανό μια πανδαισία χρωμάτων.Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα από τα πανέμορφαακαρνανικά όρη !
διαβαστε περισσοτερα

Άνοιξη στο Ξηρόμερο ''ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ''

Άνοιξη τα πάντα ανθίζουν και μας χαρίζουν όαση ομορφιάς και ευωδιάς.........
fOTO ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας για εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Ευρεία σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία και τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών, αλλά και την προετοιμασία πλάνου για την έναρξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 , στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας , στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

Άνοιξη:Μαχαιρά Ξηρομέρου( video Χ Ν Κουβελης)

Απολαύστε Πανέμορφο βίντεο(Χ.Ν Κουβέλη)αφιερωμένο 
στην εποχή της άνοιξηςόπου όλα στη φύση ανθίζουν.



διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Στην 52η τουριστική έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ 2018 συμμετείχε με επιτυχία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της ολοκληρωμένης στρατηγικής που διαθέτει στον τομέα του τουρισμού, η οποία έχει συνδιαμορφωθεί με τους φορείς του τουρισμού της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Αναστέλλεται η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση «Γούργουβλη» Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 13-03-2018 Αριθ.Πρωτ. 115 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣ: 1. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου- Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δυτ.Ελλάδας Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 33 Τ.Θ 5036 ΤΚ 26110 2. Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ΤΚ 30002 Βόνιτσα
ΑΠΟΦΑΣΗ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................