Τι ισχύει για το handsfree στο αυτοκίνητο

Ποια είναι τα διοικητικά πρόστιμα για όσους πιαστούν με το κινητό στο χέρι
Σημαντικές αλλαγές θα φέρει ο νέος ΚΟΚ που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά τις παραβάσεις. Ειδικότερα, προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους οδηγούς επιδεικνύουν επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, ενώ σε μια σειρά περιπτώσεων προβλέπεται ακόμη και αφαίρεση των πινακίδων αλλά και της άδειας κυκλοφορίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησε σπιρομετρικός έλεγχος στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο ετήσιο σχέδιο δράσης έτους 2018 που εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, διαμορφώνει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας, στήριξης και προστασίας των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων, συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων, διαμόρφωσης δικτύου εθελοντών και ανάπτυξης της συλλογικής ευαισθησίας του κοινού σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Ιόνια Οδό, από Γαβρολίμνη έως Μεσολόγγι

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Τετάρτη, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Γαβρολίμνη έως Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς καλωδίου από τον ΔΕΔΔΗΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μαρία Λεκατσά από την Κανδήλα στο Tae Kwo Do..

Πρωταθλήτρια ΕΛΛΑΔΑΣστις γυναίκες για ακόμη μια χρονιά στην Εθνική ομάδα (6η συνεχόμενη) και εξασφάλιση συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ η Μαρία Λεκατσά της Α.Σ Μακεδονικής Δύναμης.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Μπόνης: Ευχαριστίες για τις εκλογές του Συλλόγου Αστακιωτών ....με μηνύματα

Αφού ξεπεράσαμε και  το άγχος άλλα και την προκατάληψη ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ και σαν Χρήστος Μπόνης άλλα και σαν πρώτος επιλαχών τους εξής:

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................