ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2018 Του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Ο χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου"Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" φέτος θα πραγματοποιηθεί την 18 Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή στην μουσική ταβέρνα « ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ »οδός Πέλικα 58, (από Λ. Κύμης) , Ψαλίδι Αμαρουσίου. Τηλ. 210 2851408  Ώρα προσέλευσης 13:00.
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Η θεατρική ομάδα του Λ.Τ-Γυμνασίου Φυτειών ανεβάζει την κωμωδία "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω"

Η θεατρική ομάδα του Λ.Τ-Γυμνασιου Φυτειών ανεβάζει την κωμωδία "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" του Ντάριο Φο, στα πλαίσια του 9ου μαθητικού φεστιβάλ θεάτρου στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου!
Ένα έργο βασισμένο στα κοινωνικά προβλήματα της σύγχρονης εποχής, σατιρίζοντας την φτώχεια του σκληρά εργαζόμενου λαού και "πηγαίνοντας" κόντρα στο σύστημα προβάλλοντας τις πολίτικες διαφθορές!
Ένα έργο που μας μιλά για την επανάσταση των απλών ανθρώπων , των εργατών , όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο και όταν κυριαρχούν οι μαζικές απολύσεις και μειώσεις!!
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου να γελάσουμε και να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας!!
διαβαστε περισσοτερα

Τα γομαράγκαθα Γράφει Ο Χρήστος Τούμπουρος*

Το Λαογραφικό Σημείωμα της εβδομάδας
Είναι αλήθεια πως η φύση διαθέτει ένα ισχυρό θεραπευτικό οπλοστάσιο. Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων είναι γνωστές από την αρχαιότητα, αφού όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν τα βότανα για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. 

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτες επαγγελματίες (μέρος β')

Γράφει:Ο Απόστολος Κομπλίτσης ''Ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ'' Με την φράση καλά ταξίδια, κλείσαμε το πρώτο μέρος για τους επαγγελματίες λεωφορείων και γραφείων τουριστικών ταξιδιών. «Καλοτάξιδο» ήταν στο Mπαμπίνη IN αυτό το πρώτο μας αφήγημα. Συνεχίζουμε λοιπόν αυτήν την ιστορική μας αναφορά και για έναν ακόμα κλάδο επαγγελματιών του χωριού μας. Στο Β' μέρος θα σας «ταξιδέψουμε» στα φορτηγά και το μοναδικό ταξί.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................