Οι 10+2 κανόνες του «ποδοσφαίρου της αλάνας» Εσύ τους θυμάσαι…;;

Οι 10 κανόνες του «ποδοσφαίρου της αλάνας». Εσύ θυμάσαι…;;
διαβαστε περισσοτερα

Εικόνες από τη Μπαμπίνη (με το φακό του Βαγγέλη Τόντου)

Το πηγάδι της βελίτσας ..στο βάθος με λίγα χιόνια ο θρυλικός Μπούμστος .

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΙΟΝΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ

Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα πριν, ωστόσο ΑΝ διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται ότι η προσεχής Δευτέρα θα είναι μία άκρως χειμωνιάτικη ημέρα για την κεντρική αλλά ιδιαιτέρως για την βόρεια Ελλάδα. Δεν θέλω να σταθώ στις βροχοπτώσεις οι οποίες για άλλη μία μέρα θα επηρεάσουν το σύνολο της επικράτειας, θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι από πλευράς χιονοπτώσεων περιμένουμε κατά περιόδους ακόμα και έντονα φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
διαβαστε περισσοτερα

Εικόνες :Τα Βλυζιανά σήμερα (με το φακό του Κώστα Μίχα)

Καλημέρα από βλυζιανά με βροχές... πήραμε"γεύση"και από.. χαλάζι.....

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα των Αγίων Θεοδώρων

Ο Ι.Ν των Αγίων Θεοδώρων στην πλατεία Κλαυθμώνος (πλατεία Αγίων Θεοδώρων)(φωτο Μπαμπίνη ΙΝ) Η εορτή των Αγίων Θεοδώρων για τη χρονιά του 2018 (κινητή γιορτή) είναι στις 24 Φεβρουαρίου (και πάντα ημέρα Σάββατο). Επίσης γιορτάζουν: Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης. Στη γιορτή των Αγ. θεοδώρων τιμούνται μαζί, οι μεγαλομάρτυρες ΄΄Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων΄΄ του 3ου αιώνα και Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης του 4ου αιώνα. 
διαβαστε περισσοτερα

ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ''ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ'' ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ (ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ) ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΥΝΗ

Η «Πίτα του Ηπειρώτη» είναι το μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα στην Ελλάδα, η κορυφαία συνάντηση Αποδήμων κάθε χρόνο στην Αθήνα. Με τη συμμετοχή ογδόντα και πλέον χορευτικών ομίλων, με πάνω από 2.5ΟΟ χορευτές, πλήθους κομπανιών, χορωδίας και πολυφωνικού ομίλου, η εκδήλωση αποτελεί ένα πλουσιότατο γιορταστικό πολυθέαμα, μοναδικό στην εποχή μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................