Τίτλοι του τέλους για την Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) της Κατούνας

Η Τράπεζα Πειραιώς της Κατούνας φρόντισε για τους πελάτες της. Τους έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο στις 16/2/2018 και τους ενημερώνει πως από 22/2/2018 να πηγαίνουμε στην Αμφιλοχία στην Πειραιώς. Από 22/2 το Κατάστημα επί της οδού Ξενοφώντος Μαυρομάτη μεταφέρεται επί της Βασ. Κωνσταντίνου Αμφιλοχία. Είμαστε κοντά σας σε κάθε τραπεζική σας συναλλαγή.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Μπόνης:Επανασύσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου εν Αθήναις Αστακιωτών

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!! 

Μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις με πολλούς , που με έκπληξη διαπίστωσα ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το ξαναζωντάνεμα του Συλλόγου(Σύλλογος εν Αθήναις Αστακιωτών) αποφασίσαμε οι τρεις που είχαμε την σκέψη και την πρωτοβουλία, να προχωρήσουμε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ .Πρέπει να ξαναφέρουμε τον Σύλλογο εκεί που αξίζει εκεί που πρέπει να βρίσκεται δηλ στην κορυφή της πυραμίδας .

διαβαστε περισσοτερα

Αυτοκινητόδρομοι: Για τον Απρίλιο μετατέθηκε ο διαγωνισμός για το νέο Ηλεκτρονικό-Δορυφόρικο σύστημα διοδίων

Την πρώτη του παράταση πήρε ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια. Σύμφωνα με απόφααση του Υπουργείου Υποδομών η νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών είναι η 4η Απριλίου από την 20η Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά. Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης ο λόγος ήταν ότι υποβλήθηκαν πολλά αιτήµατα µέσω Ε.Σ.Η.∆Η.Σ. από ενδιαφερόµενους για τη µετάθεση της καταληκτικής ηµεροµηνίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής προκειµένου να προετοιµαστούν καλλίτερα για τη συµµετοχή τους στο διαγωνισµό. Το κόστος έχει εκτιμηθεί ότι θα είναι περίπου 400εκατ.ευρώ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου τα ποσά κατανέμονται ως εξής: 100εκατ.ευρώ το 2018, 270εκατ.ευρώ το 2019, 10,5εκατ.ευρώ το 2020, 10εκατ.ευρώ το 2021 και 10εκατ.ευρώ το 2022. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη φάση αφορά την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Εκεί θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα του ποιες εταιρείες μπορεί να ενδιαφέρει. Όπως μαθαίνει το ypodomes.com αφορά εταιρείες που έχουν εγκαταστήσει και λειτουργήσει παρόμοια σ…
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε το έθιμο του Γληγοράκη στη Βόνιτσα.(φωτο-βιντεο)

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε το έθιμο του Γληγοράκη Καθαρά Δεύτερα στη Βόνιτσα. Παλιό έθιμο που χάνεται στα βάθη των χρόνων και είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Μεγάλη ήταν και φέτος η συμμετοχή των κατοίκων της Βόνιτσας και τις γύρω περιοχής , που μασκαρεύτηκαν μικροί και μεγάλοι, βγήκαν στους δρόμους και όλοι μαζί, έμοιαζαν να είναι μια παρέα, με κέφι και ζωντάνια προσφέροντας χαρά γέλιο και σατιρίζοντας με έξυπνο τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................