Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Προδρομιτών Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-.Πρωταγωνιστές στην κατάληψη Αιτωλοακαρνάνες (φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)

Εργαζόμενοι σήμερα το πρωί προέβησαν σε κατάληψη των γραφείων του ΕΦΚΑ διαμαρτυρόμενοι  για την έλλειψη κονδυλίων για την αγορά πρώτων ειδών καθαριότητας με αποτέλεσμα να γίνετε έρανος κάθε εβδομάδα από τους ίδιους τους εργαζόμενους αφ' έτερου δε, δεν υπάρχουν ούτε καθαρίστριες για την καθημερινή καθαριότητα όποτε με βάρδιες που βγαίνουν από τους ίδιους επωμίζονται και την εργασία αυτή.  Σήμερα το πρωί προέβησαν σε κατάληψη των γραφείων ζητώντας τα αυτονόητα . Πρωταγωνιστές στην κατάληψη ήταν οι εικονιζόμενοι στην φωτο Αιτωλοακαρνάνες (με καταγωγή απο Αγρίνιο Παράβολα. Κατοχή) Για άλλη μια φορά η δυναμική της ΑΙΤΩΛ.ΝΙΑΣ αναδεικνύεται έστω και σε τέτοια μορφή
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακές χειροτεχνίες από τη συγχωριανή μας Χαρίκλεια (Χαρά) Σταμουλακάτου (φωτο)

Έξυπνες και εντυπωσιακές χειροτεχνίες -κατασκευές - συνθέσειςδιακοσμήσεις που στολίζουν και ομορφαίνουν   όλο το σπίτι!  φτιαγμένα με μεράκι  από τη συγχωριανή μας Χαρίκλεια (Χαρά) Σταμουλακάτου.

διαβαστε περισσοτερα

Πάνω από 1.100 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της απογραφής των ζημιών
Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η πρώτη φάση της απογραφής των ζημιών που προκλήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα. Οι υπηρεσίες της περιφέρειας κατέγραψαν τις ζημιές στις επιχειρήσεις, ενώ οι δήμοι κατέγραψαν τις ζημιές σε κατοικίες. Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, η αποτύπωση της κατάστασης έχεις ως εξής: 
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Στο Αγρίνιο η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μήτση"ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ, ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821". Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στις 6,30 μ.μ στο πρώην κτίριο της τράπεζας Ελλάδος Αναστασιάδη 1

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) εξέδωσε και παρουσιάζει το βιβλίο με τίτλο: "ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ, ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821" του Νίκου Θ. Μήτση, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου2018 στις 6,30 μ.μ στο πρώην κτίριο της τράπεζας Ελλάδος (Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο).

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου
Δαγκλή 27, Αγρίνιο
Τηλ: 2641360614
E-mail: politismos@agrinio.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
΄΄ Δήμος Εχίνου, Ιστορικές Ιχνηλασίες στα 1821 ΄΄
Ο Δήμος Αγρινίου και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου :
΄΄ Δήμος Εχίνου, Ιστορικές Ιχνηλασίες στα 1821 ΄΄ , του Νίκου Θεοδ.Μήτση , έκδοσης της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στις 6,30 μ.μ στο κτίριο της τράπεζας Ελλάδος.
6,00 μ.μ Προσέλευση κοινού
6,30 μ.μ Χαιρετισμοί από τους :
Γιώργο Παπαναστασίου, Δήμαρχο Αγρινίου
Δημήτρη Στεργίου Πρόεδρο Ο.Π.ΣΥ.Ξ.
Παρουσίαση από τους :
Νίκο Τέλωνα, Ιστορικό - Ερευνητή, τ. Δήμαρχος Αμφιλο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................